Vragen?
WhatsAppE-mail

Moerbeek 56
te Lutjewinkel

verkocht onder voorbehoud


Een gevoel van vrijheid, dat is wat u hier ervaart. U woont hier landelijk en dichtbij alle voorzieningen. De ligging is tussen Nieuwe Niedorp en Schagen. Deze vrijstaande woning is in 1955 gebouwd en tussen 1992 en 2007 flink vergroot. De uitbreiding van het woonhuis in 1999 is uitgevoerd door de bekende architect Wil Schagen. Vanuit de woonkamer, die royaal en sfeervol is, heeft u een prachtig uitzicht naar de tuin en de landerijen. Een uitzicht dat nooit verveelt en ieder seizoen weer anders is. Op de verdieping zijn in totaal zeven (slaap)kamers aanwezig evenals de badkamer.

Het perceel voelt door de ligging aan de achterzijde nog veel ruimer aan! De tuin is met veel liefde aangelegd en onderhouden. Aan de zijkant van de woning is een fijn terras gemaakt, waar u geniet van de rust en het uitzicht. Een vlonder gelegen aan het water maakt het plaatje compleet. Verder is er een groot gazon en diverse beplanting. Achter de woning liggen landerijen waardoor u hier echt het buitenleven ervaart. Het uitzicht is uniek! Vanuit het hele huis kunt u prachtig ver kijken. In deze woning heeft u het gevoel alsof u buiten naar binnen haalt.

Ook een garage ontbreekt zeker niet. Door de grootte is deze niet alleen geschikt om uw auto neer te zetten, er is nog voldoende ruimte voor een hobby of om te klussen. Wilt u alle mogelijkheden zelf bekijken? Wij leiden u graag rond.

Perceeloppervlakte: ca. 790 m²
Inhoud: ca. 692 m³
Woonoppervlakte: ca. 170 m²
Bouwjaar: 1955
Energielabel: C

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel)

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Lutjewinkel - Foto 1Lutjewinkel - Foto 2Lutjewinkel - Foto 3Lutjewinkel - Foto 4Lutjewinkel - Foto 5Lutjewinkel - Foto 6Lutjewinkel - Foto 7Lutjewinkel - Foto 8Lutjewinkel - Foto 9Lutjewinkel - Foto 10Lutjewinkel - Foto 11Lutjewinkel - Foto 12Lutjewinkel - Foto 13Lutjewinkel - Foto 14Lutjewinkel - Foto 15Lutjewinkel - Foto 16Lutjewinkel - Foto 17Lutjewinkel - Foto 18Lutjewinkel - Foto 19Lutjewinkel - Foto 20Lutjewinkel - Foto 21Lutjewinkel - Foto 22Lutjewinkel - Foto 23Lutjewinkel - Foto 24Lutjewinkel - Foto 25Lutjewinkel - Foto 26Lutjewinkel - Foto 27Lutjewinkel - Foto 28Lutjewinkel - Foto 29Lutjewinkel - Foto 30Lutjewinkel - Foto 31Lutjewinkel - Foto 32

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed