Klaver Makelaardij

Taxaties

Hoeveel geld is mijn huidige woning waard? Wat is een redelijke prijs voor ons droomhuis? En als ik ga verbouwen, hoeveel is het dán waard? Op al dit soort vragen geven wij u een onafhankelijk en onderbouwd antwoord.

Waarom een taxatierapport?

Bij een taxatie wordt de waarde van een woning nauwkeurig bepaald. Dit geeft u houvast, bijvoorbeeld wanneer u een woning wilt kopen (om een reëel bod te doen), wanneer u uw woning wilt verkopen, wanneer u een hypotheek wilt aanvragen of wanneer u uw woning opnieuw wilt verzekeren, bijvoorbeeld na een verbouwing. Met een goede taxatie op zak gaat u voor de optimale deal.

Met een taxatierapport van Klaver Makelaardij weet u waar u aan toe bent. Een fijn gevoel!

Dat wil ik ook →

Gegarandeerd goed

In ons team hebben wij meerdere Register Makelaar-Taxateurs. De een is gespecialiseerd in de lokale woningmarkt, de ander in landelijk vastgoed. Met onze agrarische achtergrond is Klaver Makelaardij namelijk uitgegroeid tot dé expert in buitenstaten en bijzondere objecten. Hierdoor heeft u de garantie dat uw taxatierapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en de actuele NVM-richtlijnen. Wij verzorgen ook NWWI-rapporten (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Uw voordelen van taxatie door Klaver makelaardij:

  • Een taxatierapport van Klaver Makelaardij is geschikt voor alle banken en geldverstrekkers.
  • De taxatie van uw huis en het taxatierapport is opgesteld conform de actuele NVM-richtlijnen.
  • Al onze taxateurs zijn hoog opgeleid.
  • Al onze Register Makelaar-Taxateurs zijn bekend met de (landelijk wonen-)markt.
  • Klaver Makelaardij is onafhankelijk en kan daardoor transparant tarieven vergelijken.

Een woning laten taxeren?
Vraag dan een taxatie aan via ons contactformulier. Wij nemen snel contact op om de mogelijkheden voor een taxatie te bespreken. Na de taxatie heeft u het taxatierapport binnen enkele werkdagen in huis. Heeft u vragen? Bel dan naar 0226-555777 of stuur een e-mail naar info@klavermakelaardij.nl.

Ook zijn wij u graag van dienst als uw bank, accountant of de belastingdienst om een taxatie vraagt. Wij verzorgen tevens NWWI-rapporten (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Buitengewone referenties
9.5
Verkoper van Elbaweg 46 te Hem

Wij kennen Geert Klaver al vanaf het moment dat wij ons huis kochten want wij hebben dit via Klaver Makelaardij aangekocht.Dit was destijds erg prettig verlopen en hij heeft veel tijd en kilometers met ons gemaakt om het juiste huis te vinden. Vandaar dat wij zonder enige twijfel Klaver hebben ingeschakeld...

10
Verkoper van Koningstraat 32 -34 te Hippolytushoef

Eigenlijk ging alles heel soepelIk kreeg er bij de begeleiding een heel goed gevoel overGeert is een top makelaarIk vergelijk hem een beetje met Aad OuborgZijn visie?ondernemen is entertainmentEn dat doet Geert Hij is entertainment TOP

9
Verkoper van Havenstraat 3 -3a te Zijdewind

Klaver Makelaardij is een makelaar die wist hoe ons pand verkocht moest worden.Super blij met deze makelaar maar dit wisten we al door de verkoop van ons andere huis.Dank weer voor alle ondersteuning.

10
Verkoper van Zuiddijk 7 te Zuidoostbeemster

Gewoon de beste makelaar van Noord-Holland. Alles wat je van een makelaar verwacht en vaak niet krijgt, vind je bij Klaver wel. Buitengewone gedrevenheid om de beste match te vinden. Niet alleen zakelijk deskundig, maar ook heel sympathiek. Wij zijn fan.

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier