Klaver Makelaardij

Verkoopmakelaar

In Noord-Holland en ver daarbuiten zijn wij bekend vanwege onze expertise in landelijk wonen. In ons eigen Nieuwe Niedorp en omgeving zijn wij voor élk type woning de lokale specialist.

Lees verder

Expert in landelijk wonen

De verkoop van uw specifieke object vraagt om specifieke kennis. Met onze zoekersdatabase, marketingtechnieken en schat aan ervaring leiden wij u hoogstpersoonlijk naar die ene, ideale koper. Landelijk wonen is in trek. Nog nooit droomden zo veel (Rand)stedelingen hiervan. Voor al deze geïnteresseerden is Klaver Makelaardij hét adres om een woning te zoeken.

Bel ons kantoor

15.000+ potentiële kopers in onze database. 30.000+ volgers op social media. Uw eigen persoonlijke woning dashboard. Gemiddeld 4% hogere opbrengst.


Gerichtere promotie in het buitengewone segment bestaat niet

Klaver Database

Wij beschikken over een database met meer dan 11.000 actieve woningzoekers waarvan wij weten wat voor type woning zij zoeken, welk budget zij hebben, waar zij willen wonen en aan welke kenmerken de woning van hun dromen moet voldoen.

Met het verkopen van uw woning matcht ons systeem de kenmerken van uw woning aan de woonwensen van de Klaver profielen. Hierdoor zijn we in staat om de perfecte match te vinden voor uw woning.

Doe de
Quickscan

Wilt u weten hoeveel mogelijke kopers wij voor uw woning hebben?
Doe de quickscan en zet de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Doe hier in enkele minuten onze quickscan →

Maar ook uw lokale specialist!

Ons kantoor staat in Nieuwe Niedorp en ons voltallige team is woonachtig in deze mooie regio. Daar zijn we maar wat trots op! Woningen verkopen in Nieuwe Niedorp, Winkel, Lutjewinkel, ‘t Veld, Hoogwoud, Waarland, Zijdewind, Oude Niedorp, Kolhorn en Barsingerhorn voelt dan ook als een echte thuiswedstrijd: dat gaat zeker lukken!

Uw voordelen:

  • Nergens anders vindt u meer strategische kennis van deze lokale markt
  • Vooruitstrevende marketing + megabereik via social media (o.a. 30.000+ Facebookvolgers)
  • Wij zijn en blijven Westfriezen: nuchter en praktisch. Omhoog die mouwen!
Bel met ons kantoor →
01.
Kennismaken

Wij begrijpen maar al te goed dat de verkoop van uw woning een hele stap kan zijn, daarom is het belangrijk om met elkaar om tafel te gaan.
Eerst koffie, dan zaken. Wij komen langs voor een vrijblijvend gesprek en gaan daarna aan de slag om een verkoopvoorstel op maat te maken. Hierin stellen wij de waarde van uw woning vast en creëren daarnaast een plan van aanpak voor de verkoop van uw woning. Akkoord met ons verkoopvoorstel? Tijd om het dossier en de presentatie in gang te zetten! Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Beste familie Jansen…

De uiteenzetting van het plan van aanpak. Hierin introduceren wij ons persoonlijke, op maat gemaakte plan van aanpak voor de verkoop van uw woning. Deze bestaat uit 5 stappen die bijdragen aan een zo optimaal mogelijk resultaat voor u als verkoper.

  • Beknopte omschrijving van het object
  • Inzet van de marktverkenner waarin staat hoeveel mensen op zoek zijn naar een stolpboerderij met dezelfde kenmerken.
  • Het maatwerkpakket wat wij bieden om uw stolpboerderij aantrekkelijk in de markt te zetten.
  • Extra’s voor meer mogelijkheden om uw stolpboerderij verder onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.
  • En afsluitend, het advies en de succesfee. Hier vindt u onze geadviseerde vraagprijs en succesfee.
02.
Presentatie

Presentatie en ‘Matchmaken’
Nadat u akkoord bent met het verkoopvoorstel, gaan wij aan de slag voor u. Alle verzamelde woninginformatie voor toekomstige bewoners, presenteren we middels overtuigende foto’s, video’s en slimme marketing uw woning onder de ideale kopersdoelgroep.

We stellen matchende woningzoekenden in onze database persoonlijk op de hoogte en gaan, indien nodig, actief het internet op. Liever stil verkopen? Geen enkel probleem. Wij blijven actief ‘matchmaken’ binnen ons netwerk tot we de juiste koper hebben!

REC
03.
Verkopen

Onderhandelen en Verkopen
‍Zodra we, na de nodige bezichtigingen en gesprekken, de juiste match voor uw woning hebben gevonden is het tijd voor de laatste stap; onderhandelen met de aankopende partij en de woning definitief verkopen. Hierbij streven wij ernaar dat de onderhandeling zoveel mogelijk in uw voordeel ligt en tegen de meest gunstige voorwaarden wordt verkocht.

Wat doet een makelaar?

Wat doet een makelaar?

Een makelaar kan ingeschakeld worden om de verkoop van een woning, object en/of perceel volledig te verzorgen. U kunt een makelaar ook een zoekopdracht geven om een nieuwe woning voor u te vinden. De makelaar gaat dan op zoek, in zijn eigen bestanden en die van collega’s, naar geschikte objecten. Een makelaar kan ook ingeschakeld worden voor taxaties of aankoopkeuringen.

Wat is stille verkoop van een huis?

Bij een stille verkoop van een huis staat er geen bord in de tuin van de desbetreffende woning. Er worden geen advertenties gemaakt en de woning staat (nog) niet op Funda. Klaver Makelaardij verzorgt voor deze woningen een gerichte verkoop via een gepersonaliseerde nieuwsbrief naar ons unieke klantenbestand met Klaver profielen.

Wanneer moet ik een waardebepaling doen?

Als u overweegt of zeker weet dat u uw woning wilt verkopen, is het handig om een waardebepaling te laten doen. Zeker wanneer u zelf geen flauw idee heeft voor welke vraagprijs u de woning te koop wilt zetten. Door een waardebepaling te laten doen weet u wat u kunt verwachten van de verkoop van uw woning en tegen welke waarde de woning het beste aangeboden kan worden. Door een waardebepaling vooraf kunt u tevens inschatten welke financiële mogelijkheden er bijvoorbeeld zijn voor uw nieuwe woning.

Waarom een waardebepaling?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Buitengewone referenties
7.8
Verkoper van Einder 1 te Stompetoren

Goed contact met makelaar. Duidelijke afspraken en no-nonsens mentaliteit.Alles netjes in beeld gebracht en begeleid.

8.3
Verkoper van Dorpsstraat 12 te Assendelft

Het contact met de makelaar verliep goed, Klaver makelaardij is een goede partij voor je landelijke objecten

9.8
Verkoper van Beukenlaan 17 te Heerhugowaard

Persoonlijke ondersteuning van niveau! zowel inhoudelijk als ondersteuning bij persoonlijke twijfel

8.5
Verkoper van Wogmeer 84 te Spierdijk

Naast de makelaar was het team op kantoor ook zeer vakkundig, zeer vriendelijk en dachten geweldig met ons mee. Ze namen veel administratieve rompslomp van ons over wat in een hectische periode goud waard is.Dank daarvoor!

9
Verkoper van Dorpsstraat 110 + 112 te Jisp

Het was fijn samen werken met Remco Jenny en het overige team. Er is een prachtige brochure gemaakt waar veel tijd en energie in is gestopt. Het team is vakkundig, weet waarvoor het staat en houd rekening met de verkoper. Ik zou Klavermakelaardij zeker aanbevelen.

9.3
Verkoper van Schouwmeester 58 te Zwaag

Goed contact met de makelaar. Mooie foto's gemaakt en dronevideo, waardoor ons huis binnen een maand verkocht was.

8
Verkoper van Wierweg 37 te Slootdorp

Het contact met de makelaar verliep prettig, heeft vooraf goed ingeschat wat de verkoop prijs en termijn van verkoop ongeveer zou worden.

10
Verkoper van Westeinde 94 te Schermerhorn

Wij zijn verguld geweest met het advies en het geluk dat wij de juiste koper getroffen hebben die het huis op waarde heeft kunnen waarderen. En dat wij in samenspraak met makelaar Remco de juiste voorwaarden hebben kunnen stellen. Wij vertrouwen er op dat de kopers net zoveel woonplezier zullen ervaren...

9
Verkoper van Groenedijk 18 te Sint Maarten

Prima, persoonlijk, goed bereikbaar wij zijn zeer tevreden.Niet alleen de makelaar is zeer accuraat ook over ondersteunende medewerkers zijn wij zeer tevreden.

7.3
Verkoper van Dorpsstraat 106 te Zwaag

Bezichtigingen verliepen geheel volgens afspraak.Wij vonden het wel jammer dat er niet altijd terugkoppeling was hierover en over de latere reacties van de kijkers.Al met al kijken we terug op een hobbelige weg maar dit kwam met name door de veranderingen in de woningmarkt en het hogere segment.Geduld...

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Laat een bericht achter
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier