Klaver Makelaardij

Verkoopmakelaar

In Noord-Holland en ver daarbuiten zijn wij bekend vanwege onze expertise in landelijk wonen. In ons eigen Nieuwe Niedorp en omgeving zijn wij voor élk type woning de lokale specialist.

Lees verder

Expert in landelijk wonen

De verkoop van uw specifieke object vraagt om specifieke kennis. Met onze zoekersdatabase, marketingtechnieken en schat aan ervaring leiden wij u hoogstpersoonlijk naar die ene, ideale koper. Landelijk wonen is in trek. Nog nooit droomden zo veel (Rand)stedelingen hiervan. Voor al deze geïnteresseerden is Klaver Makelaardij hét adres om een woning te zoeken.

Bel ons kantoor

15.000+ potentiële kopers in onze database. 30.000+ volgers op social media. Uw eigen persoonlijke woning dashboard. Gemiddeld 4% hogere opbrengst.


Gerichtere promotie in het buitengewone segment bestaat niet

Klaver Database

Wij beschikken over een database met meer dan 11.000 actieve woningzoekers waarvan wij weten wat voor type woning zij zoeken, welk budget zij hebben, waar zij willen wonen en aan welke kenmerken de woning van hun dromen moet voldoen.

Met het verkopen van uw woning matcht ons systeem de kenmerken van uw woning aan de woonwensen van de Klaver profielen. Hierdoor zijn we in staat om de perfecte match te vinden voor uw woning.

Doe de
Quickscan

Wilt u weten hoeveel mogelijke kopers wij voor uw woning hebben?
Doe de quickscan en zet de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Doe hier in enkele minuten onze quickscan →

Maar ook uw lokale specialist!

Ons kantoor staat in Nieuwe Niedorp en ons voltallige team is woonachtig in deze mooie regio. Daar zijn we maar wat trots op! Woningen verkopen in Nieuwe Niedorp, Winkel, Lutjewinkel, ‘t Veld, Hoogwoud, Waarland, Zijdewind, Oude Niedorp, Kolhorn en Barsingerhorn voelt dan ook als een echte thuiswedstrijd: dat gaat zeker lukken!

Uw voordelen:

  • Nergens anders vindt u meer strategische kennis van deze lokale markt
  • Vooruitstrevende marketing + megabereik via social media (o.a. 30.000+ Facebookvolgers)
  • Wij zijn en blijven Westfriezen: nuchter en praktisch. Omhoog die mouwen!
Bel met ons kantoor →
01.
Kennismaken

Wij begrijpen maar al te goed dat de verkoop van uw woning een hele stap kan zijn, daarom is het belangrijk om met elkaar om tafel te gaan.
Eerst koffie, dan zaken. Wij komen langs voor een vrijblijvend gesprek en gaan daarna aan de slag om een verkoopvoorstel op maat te maken. Hierin stellen wij de waarde van uw woning vast en creëren daarnaast een plan van aanpak voor de verkoop van uw woning. Akkoord met ons verkoopvoorstel? Tijd om het dossier en de presentatie in gang te zetten! Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Beste familie Jansen…

De uiteenzetting van het plan van aanpak. Hierin introduceren wij ons persoonlijke, op maat gemaakte plan van aanpak voor de verkoop van uw woning. Deze bestaat uit 5 stappen die bijdragen aan een zo optimaal mogelijk resultaat voor u als verkoper.

  • Beknopte omschrijving van het object
  • Inzet van de marktverkenner waarin staat hoeveel mensen op zoek zijn naar een stolpboerderij met dezelfde kenmerken.
  • Het maatwerkpakket wat wij bieden om uw stolpboerderij aantrekkelijk in de markt te zetten.
  • Extra’s voor meer mogelijkheden om uw stolpboerderij verder onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.
  • En afsluitend, het advies en de succesfee. Hier vindt u onze geadviseerde vraagprijs en succesfee.
02.
Presentatie

Presentatie en ‘Matchmaken’
Nadat u akkoord bent met het verkoopvoorstel, gaan wij aan de slag voor u. Alle verzamelde woninginformatie voor toekomstige bewoners, presenteren we middels overtuigende foto’s, video’s en slimme marketing uw woning onder de ideale kopersdoelgroep.

We stellen matchende woningzoekenden in onze database persoonlijk op de hoogte en gaan, indien nodig, actief het internet op. Liever stil verkopen? Geen enkel probleem. Wij blijven actief ‘matchmaken’ binnen ons netwerk tot we de juiste koper hebben!

REC
03.
Verkopen

Onderhandelen en Verkopen
‍Zodra we, na de nodige bezichtigingen en gesprekken, de juiste match voor uw woning hebben gevonden is het tijd voor de laatste stap; onderhandelen met de aankopende partij en de woning definitief verkopen. Hierbij streven wij ernaar dat de onderhandeling zoveel mogelijk in uw voordeel ligt en tegen de meest gunstige voorwaarden wordt verkocht.

Wat doet een makelaar?

Wat doet een makelaar?

Een makelaar kan ingeschakeld worden om de verkoop van een woning, object en/of perceel volledig te verzorgen. U kunt een makelaar ook een zoekopdracht geven om een nieuwe woning voor u te vinden. De makelaar gaat dan op zoek, in zijn eigen bestanden en die van collega’s, naar geschikte objecten. Een makelaar kan ook ingeschakeld worden voor taxaties of aankoopkeuringen.

Wat is stille verkoop van een huis?

Bij een stille verkoop van een huis staat er geen bord in de tuin van de desbetreffende woning. Er worden geen advertenties gemaakt en de woning staat (nog) niet op Funda. Klaver Makelaardij verzorgt voor deze woningen een gerichte verkoop via een gepersonaliseerde nieuwsbrief naar ons unieke klantenbestand met Klaver profielen.

Wanneer moet ik een waardebepaling doen?

Als u overweegt of zeker weet dat u uw woning wilt verkopen, is het handig om een waardebepaling te laten doen. Zeker wanneer u zelf geen flauw idee heeft voor welke vraagprijs u de woning te koop wilt zetten. Door een waardebepaling te laten doen weet u wat u kunt verwachten van de verkoop van uw woning en tegen welke waarde de woning het beste aangeboden kan worden. Door een waardebepaling vooraf kunt u tevens inschatten welke financiële mogelijkheden er bijvoorbeeld zijn voor uw nieuwe woning.

Waarom een waardebepaling?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Buitengewone referenties
9.5
Verkoper van Elbaweg 46 te Hem

Wij kennen Geert Klaver al vanaf het moment dat wij ons huis kochten want wij hebben dit via Klaver Makelaardij aangekocht.Dit was destijds erg prettig verlopen en hij heeft veel tijd en kilometers met ons gemaakt om het juiste huis te vinden. Vandaar dat wij zonder enige twijfel Klaver hebben ingeschakeld...

10
Verkoper van Koningstraat 32 -34 te Hippolytushoef

Eigenlijk ging alles heel soepelIk kreeg er bij de begeleiding een heel goed gevoel overGeert is een top makelaarIk vergelijk hem een beetje met Aad OuborgZijn visie?ondernemen is entertainmentEn dat doet Geert Hij is entertainment TOP

9
Verkoper van Havenstraat 3 -3a te Zijdewind

Klaver Makelaardij is een makelaar die wist hoe ons pand verkocht moest worden.Super blij met deze makelaar maar dit wisten we al door de verkoop van ons andere huis.Dank weer voor alle ondersteuning.

10
Verkoper van Zuiddijk 7 te Zuidoostbeemster

Gewoon de beste makelaar van Noord-Holland. Alles wat je van een makelaar verwacht en vaak niet krijgt, vind je bij Klaver wel. Buitengewone gedrevenheid om de beste match te vinden. Niet alleen zakelijk deskundig, maar ook heel sympathiek. Wij zijn fan.

10
Verkoper van Heerenweg 5 te Barsingerhorn

Helaas moest de woning als gevolg van een sterfgeval worden verkocht. Met familie en wettelijk vertegenwoordiger op ruim 175km afstand, zowaar een uitdaging. Klaver Makelaardij heeft dit zeer professioneel opgepakt: op korte termijn een intake, alle zaken m.b.t. de voorbereiding werden uit handen genomen...

9
Verkoper van Hoefje 16 te Nieuwe Niedorp

Professioneel en vriendelijk contact met de makelaar. Altijd behulpzaam en snel antwoord op alle vragen. De door Klaver makelaardij geregelde foto- en videograaf waren ook zeer professioneel en het resultaat was uitstekend. De brochure was ook erg fraai en de gerichte mailing voorafgaand aan Funda was...

8
Verkoper van Oprijlaan 11 te De Goorn

Klaver makelaardij heeft alle verwachtingen waargemaakt, wij zijn onwijs tevreden en raden Klaver bij iedereen aan.

10
Verkoper van Dreefpad 1 te 'T Veld

Vanaf het begin enorm goed geholpen met alles vwb de verkoop. Communicatie en overleg met makelaar en kantoor, verliep perfect , vriendelijk en hulpvaardig en altijd bereikbaar.Makelaar was eventueel zelfs via prive gsm bereikbaar.Klaver is niet de goedkoopste makelaar maar wel een zeer professioneel...

8.8
Verkoper van De Haukes 100 te Westerland

Ik ben zeer tevreden over Klaver. Het contact verliep goed en de afhandeling was prima.Ik kan Klaver zeker aanbevelen.

10
Verkoper van Dorpsstraat 65 65a&65b te Tuitjenhorn

Door de snelle reactie van Bart, onze makelaar is het verkoopproces vlot en soepel verlopen. Het was niet het meest makkelijke object om te verkopen maar door goede communicatie, warm contact en het samen brainstormen is de verkoop succesvol verlopen. Het was prettig dat Klaver Makelaardij makkelijk...

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Laat een bericht achter
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier