Klaver Makelaardij

Aankoopmakelaar

Ontdek de voordelen van Klaver Makelaardij als uw landelijk wonen aankoopmakelaar

Wat is een reëel bod voor die ene hoekwoning? Waar moet ik extra goed op letten bij de aankoop van een stolp? Met Klaver Makelaardij als aankoopmakelaar beschikt u in één keer over alle specifieke kennis en ervaring. 

Als aankoopmakelaar begeleiden wij u bij de aankoop van een woning bij een collega NVM makelaar.

Lees verder

Expert in landelijk wonen

Omgebouwde kerken en fabrieksruimten, monumentale dienstwoningen, stolpboerderijen… Klaver Makelaardij heeft de meest bijzondere panden in Noord-Holland boven Amsterdam aangekocht en verkocht. Dat is een doorslaggevend voordeel voor u: zonder kennis en ervaring geen optimale aankoop! Bij het onderhandelen prikken wij feilloos door alle pracht en praal heen. En eventuele adders trekken wij met blote handen onder het gras vandaan.

Uw voordelen

  • U beschikt over de kennis en ervaring van dé specialist in Noord-Holland
  • U verzekert zich van de beste aankoopprijs en -voorwaarden
  • U betaalt een courtage in overleg, gericht op onze toegevoegde waarde!
Maak een afspraak →
Boerenverstand

We leven in een tijd waarin vaak te veel geld wordt neergeteld voor een woning. Wij blijven nuchter naar de feiten kijken. Wij weten wat in ons werkgebied normaal is, begeleiden u met toewijding door het aankooptraject en onderhandelen dit uiteindelijk maximaal voor u uit. Geen gekkigheid, maar boerenverstand.

U zoekt, wij vinden
Bent u op zoek naar een specifiek type woning? Wij weten exact wat er in Noord-Holland te koop staat én te koop komt. Maak uw wensen bij ons kenbaar en uw droomwoning is een kwestie van tijd.

Dat wil ik ook →

Maar ook uw lokale specialist!

Klaver Makelaardij heeft een zevende zintuig. Ons hele team komt uit de regio. Wij zijn hier opgegroeid, net als onze families en vrienden. Wij kennen de historie per wijk, horen op verjaardagen, op het schoolplein en bij de voetbalclub wat er nu speelt én we hebben in vrijwel elke straat al woningen verkocht. Meer kennis kunt u niet verwachten van een regionale aankoopmakelaar.

Uw voordelen:

  • Met generaties ervaring in de lokale markt helpen wij u de juiste keuze maken
  • Met onze vergaande woningkennis staat u nooit voor verrassingen achteraf
  • Met deze lokale expert verzekert u zich van de beste aankoopprijs!
Maak een afspraak →

Snel toegang tot nieuw aanbod. Kennis, ervaring en objectieve blik. Geen verrassingen achteraf.


Inschrijven voor aanbod of uw droomwoning met ons aankopen?

Neem contact met ons op →

NVM zoekprofiel

Wanneer u voor Klaver Makelaardij kiest als uw aankoopmakelaar maken wij voor u een NVM zoekprofiel aan. Wij vullen dit profiel aan met uw woonwensen. Vervolgens krijgt u als eerste toegang tot het nieuwe aanbod van onze collega makelaars dat voldoet aan uw woonwensen.

Neem contact op
01.
Zoeken en vinden

Kost het zoeken naar uw eerste of nieuwe woning veel tijd of vind u het lastig om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod?
Wij helpen graag om de zoektocht naar uw droomwoning zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Daarom maken wij geheel vrijblijvend een zoekprofiel voor u aan, waarmee u als allereerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod en dat van onze collega makelaars dat voldoet aan uw woonwensen. Op deze manier zult u vinden zonder te zoeken, uw droomwoning is een kwestie van tijd.

Uw droomwoning al gevonden?
Dan helpen wij u graag met onderzoek en waardering in stap 2.

02.
Onderzoeken en Waarderen

Daar is het moment, u heeft uw droomhuis ontvangen in uw inbox of bent deze tegengekomen op internet bij een collega makelaar. Maar nu?
‍Vindt u het lastig om te bepalen wat de woning werkelijk waard is, welk bod u moet uitbrengen of heeft u graag een helpende hand bij het bezichtigen van de woning? Na het accorderen van ons aankoopplan gaan we deze zaken onderzoeken, vergelijken de woning met vergelijkbare (eerder) te koop staande woningen, doen indien nodig een omgevingscheck, geven eerlijk advies over bouwkundige staat en bezichtigt een van onze makelaars samen met u de woning om een concrete waarde vast te stellen.

Bij elke waardebepaling werken wij volgens de reglementen zoals deze zijn vastgesteld door de NVM. De waarde van een woning wordt op deze manier bepaald door een samenhang van verschillende rekenmethodieken en referentiemodellen. Zo bent u gegarandeerd van een zorgvuldige waardebepaling.

03.
Onderhandelen en aankopen

Na het bezichtigen van de woning weet u het zeker, deze woning past helemaal bij uw woonwensen en de woningwaarde past binnen uw budget.
‍‍Tijd voor de laatste stap; onderhandelen met de verkoopmakelaar en de woning definitief aankopen. Beide zaken nemen wij geheel uit handen. Wij nemen de emotie van aankopen weg en blijven vooral zakelijk en objectief naar de te sluiten deal. Hiermee zorgen wij er voor dat de onderhandeling zoveel mogelijk in uw voordeel ligt en tegen de meest gunstige voorwaarden wordt aangekocht. Wij blijven bovendien betrokken bij het opstellen en-of checken van juridische documenten tot de overdracht van de woning!

Veelgestelde vragen

Wanneer maakt u gebruik van Klaver Makelaardij als uw aankoopmakelaar?

Klaver Makelaardij kan als aankoopmakelaar worden ingezet om een woning voor u aan te kopen bij een andere makelaardij. Ook als u al een woning heeft gevonden, kunt u ons inzetten als uw aankoopmakelaar.

Waarom een waardebepaling?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Wanneer moet ik een waardebepaling doen?

Als u overweegt of zeker weet dat u uw woning wilt verkopen, is het handig om een waardebepaling te laten doen. Zeker wanneer u zelf geen flauw idee heeft voor welke vraagprijs u de woning te koop wilt zetten. Door een waardebepaling te laten doen weet u wat u kunt verwachten van de verkoop van uw woning en tegen welke waarde de woning het beste aangeboden kan worden. Door een waardebepaling vooraf kunt u tevens inschatten welke financiële mogelijkheden er bijvoorbeeld zijn voor uw nieuwe woning.

Wat is een agrarische bestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming. Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een agrarische bestemming houdt in dat een woning of object -met agrarische bestemming- alleen voor agrarische doeleinden gebruikt mag worden. Denk hierbij aan een melkveehouderij of een akkerbouwbedrijf.

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier