Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningNieuwe NiedorpNijerop 44

Nijerop 44 te Nieuwe Niedorp

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
476 m³
Bouwjaar:
2019
Perceeloppervlakte:
0 m²
Totale woonoppervlakte:
140 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Aan de rand van het dorp, met uitzicht over de landerijen, staat deze luxe afgewerkte tussenwoning dan wel appartement uit 2019. Wat u aan de buitenkant wellicht niet doet vermoeden is de verrassing welke achter de voordeur schuilt. 140 m² aan woonoppervlakte is voor een appartement buitengewoon veel. De ruimte in combinatie met de luxe afwerking is een unieke combinatie. Het interieur van de woning zou niet misstaan in een blad als vt-wonen of zou u zomaar op Pinterest tegen kunnen komen wanneer u zoekt op; ‘moderne, warme en luxe inrichting’. Vaak zijn foto’s mooier dan de werkelijkheid. Op de Nijerop 44 te Nieuwe Niedorp is dat juist het tegenovergestelde. Wij kunnen u garanderen; de werkelijkheid overtreft u verwachtingen. Een groot voordeel van de woning is dat er een grote slaapkamer en een badkamer op de begane grond zijn gesitueerd. Dit betekend dat levensloopbestendig wonen tot de mogelijkheden behoort. Daarbij is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 extra slaapkamers en een grote berging. De tuin is recent geheel nieuwe aangelegd en heeft net als het een interieur een luxe uitstraling. Verder is er ook nog een separate houten berging aanwezig.

Het gehele complex ‘Nijerop’ is in 2019 gerealiseerd en op enkele minuten fietsen zijn er diverse woonvoorzieningen te bereiken bij het winkelcentrum, zoals een supermarkt en diverse verswinkels. Alkmaar en Schagen zijn beide goed te bereiken met de auto. Nieuwsgierig geworden? Plan snel een bezichtiging in!

Bouwjaar: 2019
Woonoppervlakte: ca. 140 m²
Inhoud: ca. 476 m³
Houten berging : ca. 6 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier