Klaver Quickscan

Ontdek hier hoe uw woning in de markt ligt!

Wat kan het Klaver netwerk voor uw woning betekenen?

Hoe meer geïnteresseerden er zijn, hoe groter de kans op een snelle en optimale verkoop. Ontdek hier hoe uw woning in de markt ligt! Zo eenvoudig werkt het Vul hieronder de Klaver Quickscan in. Dat is zo gepiept. Daarna ontvangt u binnen vijf minuten een e-mail met de uitkomst. U weet dan exact hoeveel mogelijke kopers wij voor uw woning hebben ten opzichte van Funda én u ontvangt heel veel waardevolle en interessante marktgegevens over uw woning via de ingebouwde marktverkenner van Funda.
Bekijk de video

Vul hieronder de kenmerken van uw woning in en ontvang de gratis Quickscan per mail:

  Staat uw woonplaats er niet tussen? Dan hebben we helaas momenteel geen zoekers voor uw woning.
  Ter controle, u heeft een - nog geen type gekozen -, in de prijsklasse - nog geen prijsklasse gekozen -, met een perceeloppervlakte van - nog geen perceeloppervlakte gekozen - gelegen in - nog geen plaats gekozen -.

  Hoeveel potentiële kopers heeft uw woning?

  De kracht van de Klaver Quickscan  Unieke schatkist

  Onze database met Klaver Profielen is uniek in de makelaarswereld. Het bevat de woonwensen van circa 15.000 huizenzoekers, nauwkeurig te sorteren op specifieke Klavercriteria. Een schatkist voor u als verkoper!

  Snelweg naar uw beste koper

  Meer dan de helft van deze woningzoekers is woonachtig in de Randstad en vertrekt dolgraag naar het groene, rustige deel van Noord-Holland. Zij weten dat Klaver Makelaardij de beste weg biedt naar hun ideale woning. Daarom is dit dé weg naar uw beste koper. 


  Neem contact op of kom langs op kantoor.
  De koffie staat klaar!

  Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
  Team Klaver
  Openingstijden

  Contactformulier