Uw woonboerderij in de verkoop

Woonboerderij verkopen?

Klaver Makelaardij is dé specialist in het verkopen van woonboerderijen in Noord-Holland

Klaver als makelaar voor het verkopen van uw woonboerderij

Bij Klaver Makelaardij begrijpen we dat het verkopen van een woonboerderij of stolp in Noord-Holland een lastige taak kan zijn. Daarom hebben we een team van ervaren professionals die zich inzetten om het proces van de verkoop van uw woonboerderij of stolp zo stressvrij en succesvol mogelijk te maken. Buitengewoon en met boerenverstand, luid ons credo. Boerderijen gaan ons aan het hart. Jaarlijks verkopen wij veruit het grootste aandeel aan woonboerderijen en stolpen in Noord-Holland. Inmiddels hebben wij de afgelopen decennia honderden woonboerderijen mogen verkopen.

2000+ Klaver profielen zoeken een woonboerderij. Uitgebreide kennis van historie. Grootste specialist op het gebied van woonboerderijen in Noord-Holland.


Overtuigd?

Bel voor een afspraak →

Klaver makelaardij beheerst ieder aspect van het verkoopproces

Bij Klaver Makelaardij zorgen we voor elk aspect van het verkoopproces. Het verkopen van een woonboerderij vraag om een specialistische aanpak. Wij bieden u ook inzicht in markttrends, zodat u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over wanneer, waar en hoe u uw boerderij of stolp wilt verkopen. De jarenlange ervaring met het verkopen van stolpen en woonboerderijen speelt hierin een belangrijke rol. Onze makelaars weten als geen ander hoe ze uw woonboerderij bij de juiste doelgroep in de markt kunnen zetten. Daarnaast beschikken wij over ruim 25.000 woningzoekers, waarvan een groot gedeelte interesse heeft in de aankoop van een woonboerderij of stolp. Dit is uniek in Nederland.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier