Wilt u weten wat uw woning waard is?

Waardebepaling van uw huis

Heeft u geen officiële taxatie nodig, maar wilt u wel graag weten hoeveel uw woning waard is? Of de woning waar u wellicht een bod op wilt uitbrengen? Met onze waardebepaling kunt u vooruit.

Waarom een waardebepaling?

Als u overweegt uw woning te verkopen, is het handig om de waarde ervan te weten. Dan kunt u namelijk met grotere zekerheid bepalen wat de slimste vraagprijs is. Met de waardebepaling kunt u tevens inschatten welke financiële mogelijkheden er zijn voor bijvoorbeeld een nieuwe woning.Een waardebepaling van Klaver Makelaardij is de eerste stap naar nieuwe woonplannen!

Dat wil ik ook →

Waardebepaling inclusief verkoopadvies

Of u nu een landelijke vrijstaande woning of een middenwoning in Noord-Holland wilt verkopen, Klaver Makelaardij maakt graag een waardebepaling voor u. De waarde berekenen wij aan de hand van woningkenmerken, actuele prijsontwikkelingen en vergelijkbare woningen in de buurt die recent zijn verkocht. Naast een kwalitatief advies over de marktwaarde en vraagprijs ontvangt u van ons ook meteen een verkoopadvies op maat.

Nu aanvragen
Doe de Quickscan

Binnen enkele stappen ontdekt u precies hoeveel zoekers wij voor uw woning hebben. U ontvangt de resultaten direct in uw inbox en zet zo de eerste stappen richting de verkoop van uw woning.

Vul direct de Quickscan in

De waarde van uw woning laten bepalen?

Vraag dan een waardebepaling aan via ons contactformulier. Wij nemen snel contact met u op om een afspraak in te plannen. Dit kan van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 21:00 uur. Daarna ontvangt u ons advies binnen enkele werkdagen. Heeft u vragen? Bel dan naar 0226-555777 of stuur een e-mail naar info@klavermakelaardij.nl.

Nu aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom een waardebepaling voor mijn woning?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Wanneer moet ik een waardebepaling doen?

Als u overweegt of zeker weet dat u uw woning wilt verkopen, is het handig om een waardebepaling te laten doen. Zeker wanneer u zelf geen flauw idee heeft voor welke vraagprijs u de woning te koop wilt zetten. Door een waardebepaling te laten doen weet u wat u kunt verwachten van de verkoop van uw woning en tegen welke waarde de woning het beste aangeboden kan worden. Door een waardebepaling vooraf kunt u tevens inschatten welke financiële mogelijkheden er bijvoorbeeld zijn voor uw nieuwe woning.

Hoe lang duurt een waardebepaling?

Over het algemeen duurt een waardebepaling ongeveer een uur. Afhankelijk van de grootte, bijzonderheden en details van de woning kan een waardebepaling langer of korter duren. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk gegevens van de woning voorhanden hebt. Denk aan oude documenten, bouwtekeningen enzovoort. Deze zaken kunnen ons helpen een meer gedetailleerde waardebepaling te geven.

Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling?

Zowel een taxatie als een waardebepaling geven inzicht in het de waarde van uw woning. Het belangrijkste verschil tussen een taxatie en een waardebepaling is dat je een taxatierapport wel kunt gebruiken voor een verkrijgen van een hypotheek en een waardebepaling niet. Een taxatierapport wordt zowel door de bank, Belastingdienst en verzekeraars geaccepteerd. Je kunt hiermee dus een hypotheek verkrijgen. Dit geldt niet voor een waardebepaling.

Buitengewone referenties
7.8
Verkoper van Einder 1 te Stompetoren

Goed contact met makelaar. Duidelijke afspraken en no-nonsens mentaliteit.Alles netjes in beeld gebracht en begeleid.

8.3
Verkoper van Dorpsstraat 12 te Assendelft

Het contact met de makelaar verliep goed, Klaver makelaardij is een goede partij voor je landelijke objecten

9.8
Verkoper van Beukenlaan 17 te Heerhugowaard

Persoonlijke ondersteuning van niveau! zowel inhoudelijk als ondersteuning bij persoonlijke twijfel

8.5
Verkoper van Wogmeer 84 te Spierdijk

Naast de makelaar was het team op kantoor ook zeer vakkundig, zeer vriendelijk en dachten geweldig met ons mee. Ze namen veel administratieve rompslomp van ons over wat in een hectische periode goud waard is.Dank daarvoor!

9
Verkoper van Dorpsstraat 110 + 112 te Jisp

Het was fijn samen werken met Remco Jenny en het overige team. Er is een prachtige brochure gemaakt waar veel tijd en energie in is gestopt. Het team is vakkundig, weet waarvoor het staat en houd rekening met de verkoper. Ik zou Klavermakelaardij zeker aanbevelen.

9.3
Verkoper van Schouwmeester 58 te Zwaag

Goed contact met de makelaar. Mooie foto's gemaakt en dronevideo, waardoor ons huis binnen een maand verkocht was.

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak

Gratis profiel aanmaken

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

Maak direct uw Klaver profiel aan
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier