Kies voor gerichte verkoop

Stille verkoop = gerichte verkoop

Klaver Makelaardij en stil… dat klopt niet. Stille verkoop noemen wij dan ook gerichte verkoop. Het is een bewuste strategie. Geen massapubliciteit maar een 1 op 1 benadering van specifieke kopers achter de schermen. Actief! Met buitengewoon resultaat.

Eersteklas dating service

Geen bord in de tuin, geen plaatsing op funda.nl, maar een zorgvuldige tactiek voor een directe match. ‘Stille’ verkoop kan dus alleen succesvol zijn als uw woning wordt gepresenteerd aan de juiste woningzoekenden. Hiervoor bezit Klaver Makelaardij een database vol unieke klantprofielen. Deze mensen zoeken hun droomhuis, wij maken de 1 op 1 match. Zie het als een eersteklas dating service. Ook úw woning zal menig hartje sneller doen kloppen!Weg met hagel. Dit is met scherp schieten!

Dat wil ik ook →

Bij een perfecte match zijn mensen bereid meer te betalen. Oók maximale exposure voor woningen in minder bekende plaatsen. Weinig pottenkijkers en minder drukte rondom de verkoop voor u.


Wilt u weten hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning?

Doe hier in enkele minuten onze quickscan! →
Doe de Quickscan

Wilt u weten hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning? Doe de quickscan en zet de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Start de quickscan

Schatkist

Onze database met Klaverprofielen is uniek in de makelaarswereld. Het bevat de woonwensen van circa 15.000 huizenzoekers, nauwkeurig uit te zeven op specifieke Klavercriteria. Een schatkist voor u als verkoper! Meer dan de helft is woonachtig in de Randstad en vertrekt dolgraag naar het groene, rustige deel van Noord-Holland. Zij weten dat Klaver Makelaardij de beste weg biedt naar hun ideale woning. Andersom is dit de snelweg naar úw beste koper.

Ons ‘stille’ aanbod bekijken?
Maak hier een Klaver Profiel aan en krijg toegang tot al onze bijzondere panden.

Overtuigd van de voordelen van de gerichte verkoop via Klaver Makelaardij

Plan een kennismakingsgesprek
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier