Vragen?
WhatsAppE-mail

Dorpsstraat 64
te Assendelft

verkocht onder voorbehoud


In de buurtschap ‘Zuideinde’, aan de lintbebouwing van Assendelft, staat deze vrijstaande woning met multifunctioneel bijgebouw en paardenfaciliteiten. Een plek om wonen, werken en vrije tijd te combineren. De woning is gelegen op een perceel van 1.960 m² en heeft naast de gedraineerde paddock, 3 nette paardenboxen (3,5 x 3) met drinkbakken en ponystal een royaal bijgebouw met een fenomenaal uitzicht! In de woning zijn er naast de ruime woonkamer en leefkeuken, de royale badkamer met sauna op begane grond en op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig en hier is de mogelijkheid om een tweede badkamer te realiseren. Door de aangebouwde kas is er altijd een fijne overdekte plek, bijvoorbeeld als speelplaats voor de kinderen, als heerlijke buitenruimte of wat dacht u van een eigen botanische tuin? Aan de isolatie is ook meer dan voldoende aandacht besteedt en dat merkt u in de energiekosten. Het dak van de inpandig bereikbare garage is voorzien van 14 zonnepanelen, de woning heeft een definitief energielabel A. Het erf is geheel omsloten met een in 2021 geplaatste erfafscheiding, hierdoor kunnen de kinderen lekker buiten spelen terwijl u met de paarden in de paddock bezig bent.

Vanaf het perceel bent u in galop binnen enkele minuten bij ’‘ Hippisch centrum De Delft ’‘. Hier vindt u onder andere drie binnenrijbanen en een buitenrijbaan. Het erf is kindvriendelijk ingericht en hier kan door de allerkleinsten naar hartenlust gespeeld worden. In 2021 is het bijgebouw aan de achterzijde geplaatst, een schitterende multifunctionele ruimte waar u aan de ene kant op de paddock kijkt en aan de andere kant een fenomenaal uitzicht over de Westerpolder is. Hier is een veranda met groot vlonderterras. Voor de hengelsportliefhebber is het ook een heerlijke en ontspannende plek om een hengeltje te werpen. Het bijgebouw heeft een badkamer en eenvoudig keukenblok, waardoor dit geschikt is als kantoor-/werkruimte aan huis, gastenverblijf, B&B of bijvoorbeeld als u studerende thuiswonende kinderen hebt die graag een eigen plek willen. Assendelft is een centraal gelegen lintdorp net buiten de Zaanstreek. Op ongeveer 10 minuten bent u in de gezellige dorpskern met diverse winkelvoorzieningen en meerdere basisscholen. Vanaf hier bent u ook binnen 15 minuten op de A9 richting Alkmaar of Amsterdam!

Bouwjaar: ca. 1925
Woonoppervlakte: ca. 151 m²
Aangebouwde kas: ca. 56 m²
Inpandig bereikbare garage: ca. 25 m²
Inhoud: ca. 608 m³

Oppervlakte bijgebouw: ca. 23 m²
Inhoud bijgebouw: ca. 78 m²

Perceeloppervlakte: 1.960 m²
Energielabel: A

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Assendelft - Foto 1Assendelft - Foto 2Assendelft - Foto 3Assendelft - Foto 4Assendelft - Foto 5Assendelft - Foto 6Assendelft - Foto 7Assendelft - Foto 8Assendelft - Foto 9Assendelft - Foto 10Assendelft - Foto 11Assendelft - Foto 12Assendelft - Foto 13Assendelft - Foto 14Assendelft - Foto 15Assendelft - Foto 16Assendelft - Foto 17Assendelft - Foto 18Assendelft - Foto 19Assendelft - Foto 20Assendelft - Foto 21Assendelft - Foto 22Assendelft - Foto 23Assendelft - Foto 24Assendelft - Foto 25Assendelft - Foto 26Assendelft - Foto 27Assendelft - Foto 28Assendelft - Foto 29Assendelft - Foto 30Assendelft - Foto 31Assendelft - Foto 32Assendelft - Foto 33Assendelft - Foto 34

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed