Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningSchagerbrugRuigeweg 0 ong

Ruigeweg 0 ong te Schagerbrug

verkocht

Over deze woning
Kenmerken

Kenmerken

Inhoud:
0 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
58.000 m²
Totale woonoppervlakte:
0 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Het Ananasbos

Let op, dit betreft een verkoop bij inschrijving. U kunt voor 20 januari 2022 15:00 uur een bieding doen door middel van het biedingsformulier. Deze is op te vragen bij onze collega’s van Klaver Agrarisch Vastgoed. 

Natuurliefhebber, ontwikkelaar of boswachter? Of misschien wel alle drie? Voor een ieder die altijd al een bos wilt hebben is dit uw kans.
Dit buitengewone perceel is uitermate geschikt voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u meeslepen door de sfeer van uw eigen bos en creëer zelf de gewenste ontspanning die u altijd al had willen hebben. Houthakken, spelen met de (klein)kinderen of gewoon even helemaal tot uzelf komen wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet. Deze plek zal u betoveren en zorgen voor de nodige rust én beleving. Bovendien draagt u op unieke wijze bij aan het behoud van de natuur in ons land!

De Ruigeweg is een prachtige weg met aan weerzijde grote forse bomen welke over de weg hangen. Alsof u in een soort ‘bomentunnel’ aan komt rijden bij dit prachtige Ananasbos. Het Ananasbos is een mooie plek met een divers aanbod aan inheemse boomsoorten, zoals Es, Els, Iep en Meidoorn. Het bezoekend publiek bestaat vooral uit paardenliefhebbers, fietsers en wandelaars uit de regio. Het Ananasbos ligt nabij de Noord-Hollandse kust met de uitgerekte stranden en prachtige duinen. Het bos wordt omringd door dorpjes, waaronder de gezellige gemeente Schagen en het ligt in de nabijheid van het bekende Schoorl, Callantsoog, Bergen, Alkmaar en Sint Maartenszee.
Het bos en het perceel cultuurgrond worden onlosmakelijk van elkaar verkocht. Informatie over de cultuurgrond kunt u opvragen bij onze collega’s van Klaver Agrarisch Vastgoed.

Juridische informatie bosperceel en cultuurgrond:
- Op het bosgedeelte (ca 5,75 ha) is een SNL-pakket afgesloten, ten behoeve van instandhouding Haagbeuken- en essenbos, dit pakket loopt tot en met 2022. Er wordt jaarlijks een subsidie uitgekeerd van € 487,08 indien en voor zover aan de instandhoudingseisen wordt voldaan. Tevens is hieraan de eis gekoppeld dat het terrein kosteloos opengesteld en toegankelijk wordt gehouden. Koper zal de verplichtingen uit de SNL-overeenkomst overnemen.
- Op het bosgedeelte is voorts de Wet Natuurbescherming (voormalige Boswet) van toepassing.
Er gelden voorwaarden / beperkingen aan het kappen van bomen en een meld- en herplantplicht.
- Op het perceel is aan de zuid-westzijde van het Ananasbos een ontsluitingsweg gelegen. Over deze ontsluitingsweg is een erfdienstbaarheid van weg gevestigd, ten behoeve van het gemaal van het Hoogheemraadschap en ten behoeve van het perceel van de Stichting “de Zijper Molens’’ (gelegen bij Ruigeweg 101). De huurders van Ruigeweg 101 hebben op basis van een persoonlijk recht het recht om gebruik te maken van het overpad. De bezoekers van de camping hebben dit recht niet.
- Bij verkoop en de daarop volgende akte van levering, zal er tevens een erfdienstbaarheid van weg gevestigd worden over de ontsluitingsweg, ten behoeve van de percelen kadastraal bekend gemeente Zijpe sectie D nummers 4059, 358, 2233 en 2221.
- Het perceel 3121 behoort niet tot het aangebodene. Dit perceel is eigendom van Liander, waarop een trafo-huisje is gelegen. Perceel 3121 heeft eveneens ontsluiting over het aangeboden perceel 4186.
- Bij gesplitste verkoop bosperceel en cultuurgrond komt er een nieuwe grens tussen land en bos een meter vanaf betonpad te liggen. Perceel dient kadastraal ingemeten te worden. Kosten hiervan komen voor rekening koper(s). Over-/ondermaat wordt verrekend; zo mogelijk bij de juridische levering, via de afrekening van de notaris.

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Soort dak
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte
58.000 m²
Kadastrale gegevens
ZIJPE D 4186
58.000 m² (volle eigendom)
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier