Vragen?
WhatsAppE-mail

Hauwert 63
te Hauwert


Hauwert, een langgerekt dorp, waar woonboerderijen, melkveebedrijven, woningen en kleine winkeltjes elkaar afwisselen. Hauwert 63 staat tussen een woonboerderij én een dorpsbakker in.
U kunt elke ochtend verse broodjes halen bij de buren. Hetgeen vaker wordt geschetst ‘u kunt zich niet voorstellen wat er achter de voorgevel schuil gaat’, is hier dubbel en dwars waar. Het perceel heeft een bijzondere vorm.

Aan de voorzijde staat het woonhuis, hier beleeft u de reuring van het dorp. Lopend naar achter komt u eerst een stenen schuur tegen, hiernaast staat een grote overkapping en daarachter een kas (54 x 13 m.).
Door de huidige bewoners is de kas in gebruik als hobby-museum, een prachtige ruimte om alles uit te stallen. Er zijn zelfs 3 kamers van ‘vroeger’ ingetimmerd. Het museum is een eerbetoon aan de boeren-arbeiders uit de tweede helft van de 19e eeuw.
De gebouwen hebben een woonbestemming, maar ook bij deze bestemming zijn kleinschalige beroeps- en bedrijfsmatige activiteiten toegestaan. Of stallingsruimte? Hier leent het zich allemaal uitstekend voor.

De grootste verrassing is aan de achterzijde van de kas te vinden, een heuse privé wellness. Sauna, zwembad, hottub (allen ter overname) en een serre met kitchenette… alles is aanwezig voor uren ontspanning. Ook is er in de serre mogelijkheid om te overnachten, u hoeft het bed maar te laten zakken. Door de bomen en bossage is het heel privé. 
In combinatie met het kilometers verre uitzicht over landerijen maakt dit tot een waar walhalla.

Onder andere via een bruggetje, die zomers schuilgaat in het hoge riet, komt u op een tweede stuk weiland, met een boomgaard met hoogstamfruitbomen en een moestuin. Stilte overheerst hier… Terug in huis, let wel, dit is ruim 200 meter lopen, komt u via de achter- of zijentree binnen. Op de begane grond treft u een straatgerichte living en een ruime bijkeuken aan de achterzijde. Ook is er een slaapkamer op de begane grond. In de bijkeuken kan eventueel een badkamer worden gemaakt, de leidingen zijn al aanwezig. De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers en de badkamer. Middels een vlizotrap bereikt u de bergzolder. Ook is er via de hal een kelder te bereiken.

Met recht een uniek object met mogelijkheden!
Het sociale dorp ligt centraal tussen Hoorn, Wervershoof, Enkhuizen en Medemblik. In het dorp is openbare basisschool ‘De Vijzel’ gevestigd. Verder is er een bloeiend verenigingsleven. Hoorn en Wervershoof hebben beide een groot winkelaanbod. Via de Westfrisiaweg en A7 heeft u een goede ontsluiting naar onder andere Amsterdam.
Komt u met ons ontspannen en genieten? Wij zien u graag!

Perceeloppervlakte: 9.280 m²
Inhoud: 636 m³
Woonoppervlakte: 164 m²
Zolder: 11 m²
Kelder: 2 m²
Bouwjaar: 1979
Energielabel: C

Schuur: 87 m²
Voormalige kas: 647 m²
Sauna met kleedruimte: 7 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Hauwert - Foto 1Hauwert - Foto 2Hauwert - Foto 3Hauwert - Foto 4Hauwert - Foto 5Hauwert - Foto 6Hauwert - Foto 7Hauwert - Foto 8Hauwert - Foto 9Hauwert - Foto 10Hauwert - Foto 11Hauwert - Foto 12Hauwert - Foto 13Hauwert - Foto 14Hauwert - Foto 15Hauwert - Foto 16Hauwert - Foto 17Hauwert - Foto 18Hauwert - Foto 19Hauwert - Foto 20Hauwert - Foto 21Hauwert - Foto 22Hauwert - Foto 23Hauwert - Foto 24Hauwert - Foto 25Hauwert - Foto 26Hauwert - Foto 27Hauwert - Foto 28Hauwert - Foto 29Hauwert - Foto 30Hauwert - Foto 31Hauwert - Foto 32Hauwert - Foto 33Hauwert - Foto 34Hauwert - Foto 35Hauwert - Foto 36Hauwert - Foto 37Hauwert - Foto 38Hauwert - Foto 39Hauwert - Foto 40Hauwert - Foto 41Hauwert - Foto 42Hauwert - Foto 43Hauwert - Foto 44Hauwert - Foto 45Hauwert - Foto 46

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed