Vragen?
WhatsAppE-mail

Wogmeer 86 BG
te Spierdijk

verkocht onder voorbehoud


Een unieke mogelijkheid om met 1, 2 of 3 gezin(nen) iets prachtigs te ontplooien en het perceel naar eigen inzicht te verdelen! Met recht buitengewoon!

He betreft een woonstolp, de mogelijkheid voor een extra (2-onder-1 kap)nieuwbouwstolp én uw eigen weiland! Een super stek voor de dierenliefhebbers én voor diegene die met meerdere mensen op één erf willen wonen, want er kunnen in totaal 3 woningen op komen. Het betreft een mooi rechthoekig perceel van ruim 2,2 hectare, deels omsloten door de golfbaan.

De bestaande boerderij is enigszins gedateerd, maar prima bewoonbaar. De boerderij beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond en een grote dors met een zee aan ruimte. Op de eerste verdieping vindt u nog twee extra slaapkamers. Aan de zij- en achterkant heeft u een vrij uitzicht.

Er is een bestemmingswijzigingsprocedure gevoerd bij de gemeente, waardoor het mogelijk is om alle bestaande bijgebouwen te slopen en hier een nieuwbouwstolp (18 x 18 m.) voor terug te realiseren. De stolp mag ook als twee-onder-één kap worden gebouwd. Er zijn diverse offertes opgevraagd om het bouwrijp maken inzichtelijk te maken, deze kosten zijn in totaal circa € 50.000,- inclusief btw. De offertes zijn op te vragen via ons kantoor.

Het is gelegen naast ‘Golfbaan Spierdijk’ en heeft een snelle ontsluiting naar Heerhugowaard, Hoorn en de A7. Het dorp ligt binnen handbereik, maar ook de grotere dorpen als De Goorn en Avenhorn zijn gemakkelijk te bereiken.

Bouwjaar stolp: ca. 1920
Woonoppervlakte: ca. 205 m²
Inhoud: ca. 1.335 m³

Bouwvlak nieuwbouw: 18 x 18 m.

Perceeloppervlak totaal: 22.320 m²

Spierdijk - Foto 1Spierdijk - Foto 2Spierdijk - Foto 3Spierdijk - Foto 4Spierdijk - Foto 5Spierdijk - Foto 6Spierdijk - Foto 7Spierdijk - Foto 8Spierdijk - Foto 9Spierdijk - Foto 10Spierdijk - Foto 11Spierdijk - Foto 12Spierdijk - Foto 13Spierdijk - Foto 14Spierdijk - Foto 15Spierdijk - Foto 16Spierdijk - Foto 17Spierdijk - Foto 18Spierdijk - Foto 19Spierdijk - Foto 20Spierdijk - Foto 21Spierdijk - Foto 22Spierdijk - Foto 23Spierdijk - Foto 24Spierdijk - Foto 25Spierdijk - Foto 26

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed