Klaver MakelaardijLandelijk wonenBouwkavelSpierdijkWogmeer 86 BG

Wogmeer 86 BG te Spierdijk

verkocht

Over deze woning
Kom binnen
Buiten
Omgeving
Kenmerken

Kenmerken

Inhoud:
0 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
22.320 m²
Totale woonoppervlakte:
0 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Over deze woning

Een unieke mogelijkheid om met 1, 2 of 3 gezin(nen) iets prachtigs te ontplooien en het perceel naar eigen inzicht te verdelen! Met recht buitengewoon!

Kom binnen

De bestaande boerderij is enigszins gedateerd, maar prima bewoonbaar. De boerderij beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond en een grote dors met een zee aan ruimte. Op de eerste verdieping vindt u nog twee extra slaapkamers. Aan de zij- en achterkant heeft u een vrij uitzicht.

Buiten

Het betreft een woonstolp, de mogelijkheid voor een extra (2-onder-1 kap)nieuwbouwstolp én uw eigen weiland! Een super stek voor de dierenliefhebbers én voor diegene die met meerdere mensen op één erf willen wonen, want er kunnen in totaal 3 woningen op komen. Het betreft een mooi rechthoekig perceel van ruim 2,2 hectare, deels omsloten door de golfbaan.

Er is een bestemmingswijzigingsprocedure gevoerd bij de gemeente, waardoor het mogelijk is om alle bestaande bijgebouwen te slopen en hier een nieuwbouwstolp (18 x 18 m.) voor terug te realiseren. De stolp mag ook als twee-onder-één kap worden gebouwd. Er zijn diverse offertes opgevraagd om het bouwrijp maken inzichtelijk te maken, deze kosten zijn in totaal circa € 50.000,- inclusief btw. De offertes zijn op te vragen via ons kantoor.

Omgeving

Het is gelegen naast ‘Golfbaan Spierdijk’ en heeft een snelle ontsluiting naar Heerhugowaard, Hoorn en de A7. Het dorp ligt binnen handbereik, maar ook de grotere dorpen als De Goorn en Avenhorn zijn gemakkelijk te bereiken.

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort bouw
n.v.t.
Soort dak
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte
22.320 m²
Kadastrale gegevens
WESTER-KOGGENLAND M 805
22.320 m² (volle eigendom)
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier