Vragen?
WhatsAppE-mail

Heerenweg 210
te Barsingerhorn


Dit is de ideale kans om een boerderij te bemachtigen aan de rand van het gezellige Schagen, een nostalgische stad met vele winkels en restaurants. Deze karakteristieke boerderij staat aan de pittoreske lintbebouwing van Barsingerhorn. Met aan de voorzijde een prachtig uitzicht over de landerijen en een monumenten status is dit wel een juweeltje.
Een gigantische boerderij waar eigenlijk de helft van maar echt gebruikt wordt als woning. Er liggen hier volop mogelijkheden om hier iets nog mooiers van te maken!
Ruim 45 jaar geleden verlieten de laatste koeien deze boerderij om een nieuwe plek aan de overkant van de weg te krijgen. De 70 jaar die hier aan vooraf gingen, moest de boer elke keer met zijn vee de Heerenweg oversteken om bij het land te komen.
Zoals dat in dorpen gaat, iedereen komt altijd “achterom”. Zo betreedt u ook deze boerderij. Via de vernieuwde dorsdeuren (uit 2013) betreed u de dors. U weet niet wat u ziet! Het is gigantisch groot en uw creatieve geest slaat direct op hol. Er gaan tientallen ideeën door u hoofd van wat u hier allemaal kunt realiseren. Deze ideeën parkeert u even en u loopt vanuit de dors de sfeervolle keuken in. Uw oog valt direct op de stenen vloer, deze stenen zijn
nog ouder dan de boerderij zelf. Met heerlijke openslaande deuren in de zomer en een gaskachel voor in de winter, is dit een van de fijnste plekjes van de woning. Vanuit de keuken loopt u door naar de woonkamer voorzien van en suite deuren. Vanuit deze ruimte kijkt u ver over de landerijen. Via de originele hal komt u bij de slaapkamer en vernieuwde badkamer uit 2018 uit. Op de verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers. Alle overige ruimtes worden nu gebruikt als
opslag en bergruimte. Vroeger waren dit de veestallen, kalverenstallen, varkenshok en melkopslag.

Barsingerhorn bevindt zich op fietsafstand van Schagen en op een steenworp afstand van Alkmaar en Hoorn. De snelweg A7 naar Amsterdam ligt op circa 10 minuten afstand en is gemakkelijk bereikbaar.

Ziet u mogelijkheden of is de boerderij precies zoals u hem hebben wilt? Wij laten deze graag aan u zien. Plan snel een bezichtiging in.

Bouwjaar: 1914
Totale woonoppervlakte: ca. 179 m²
Inhoud: ca. 2.972 m³
Perceeloppervlakte: 2.058 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Barsingerhorn - Foto 1Barsingerhorn - Foto 2Barsingerhorn - Foto 3Barsingerhorn - Foto 4Barsingerhorn - Foto 5Barsingerhorn - Foto 6Barsingerhorn - Foto 7Barsingerhorn - Foto 8Barsingerhorn - Foto 9Barsingerhorn - Foto 10Barsingerhorn - Foto 11Barsingerhorn - Foto 12Barsingerhorn - Foto 13Barsingerhorn - Foto 14Barsingerhorn - Foto 15Barsingerhorn - Foto 16Barsingerhorn - Foto 17Barsingerhorn - Foto 18Barsingerhorn - Foto 19Barsingerhorn - Foto 20Barsingerhorn - Foto 21Barsingerhorn - Foto 22Barsingerhorn - Foto 23Barsingerhorn - Foto 24Barsingerhorn - Foto 25Barsingerhorn - Foto 26Barsingerhorn - Foto 27Barsingerhorn - Foto 28Barsingerhorn - Foto 29Barsingerhorn - Foto 30Barsingerhorn - Foto 31Barsingerhorn - Foto 32Barsingerhorn - Foto 33Barsingerhorn - Foto 34Barsingerhorn - Foto 35Barsingerhorn - Foto 36Barsingerhorn - Foto 37Barsingerhorn - Foto 38Barsingerhorn - Foto 39Barsingerhorn - Foto 40Barsingerhorn - Foto 41Barsingerhorn - Foto 42Barsingerhorn - Foto 43Barsingerhorn - Foto 44Barsingerhorn - Foto 45Barsingerhorn - Foto 46Barsingerhorn - Foto 47Barsingerhorn - Foto 48

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed