Vragen?
WhatsAppE-mail

Slootweg 10
te Slootdorp


Buitenleven… in alle rust & ruimte, op een overzichtelijk perceel van exact 1.000 m²!

Voor wie altijd heeft gedroomd om zijn eigen paard(en) thuis te houden, de kans…! Er zijn 2 paardenstallen en een paddock aanwezig. Drie rijverenigingen met binnenbakken, namelijk De Wiron Ruiters in Hippolytushoef, de Wieringermeerruiters in Middenmeer en Paardensportvereniging Oud Veer in Anna Paulowna zijn snel te bereiken met de auto (en trailer). Met tien minuten bent u in het Dijkgatbos voor een fijne buitenrit of een snelle cross.

De keuken en serre zijn gericht op de achterzijde én hierdoor op de paarden. De serre moet nog worden afgemaakt, het prachtige uitzicht over uw eigen rijkdom is al aanwezig. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde, ook vanuit hier heeft u een groen uitzicht. Aan de achterzijde is een (slaap)kamer gelegen, welke thans in gebruik is al werkkamer. Op de eerste verdieping treft u 2 slaapkamers en de badkamer.
Het warme water van het complete woonhuis komt van een zonneboiler van 1.000 liter, welke wordt opgewarmd door zonnecollectoren en een allesbrander. Hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van gas en zijn de energielasten zeer laag!
In de tuin staan diverse fruit- en notenbomen. In de zomer kunt u genieten van uw eigen kersen, appels, peren, druiven, noten en olijven. Aan beide zijden “geweldig leuke buren” aldus de verkopers. De boer ernaast betreft een biologisch akkerbouwbedrijf.

Naast de landelijke ligging, betreft het ook een centrale ligging. In het dorp is één basisschool gevestigd. In Wieringerwerf en Hippolytushoef kunt u terecht voor de boodschappen. Ook de A7 richting Leeuwarden en Amsterdam is vlot te bereiken. In de zomer is het fijn recreëren op het Lutjestrand bij het Amstelmeer. Ruiters, amazones en/ of buitenliefhebbers, wij zien u graag!

Perceeloppervlakte: 1.000 m²
Inhoud: 456 m³
Woonoppervlakte: 120 m²
Bouwjaar: 1948
Energielabel: E
Garage: 20 m²
Stallen: 24 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare 2-onder-1-kapwoningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Slootdorp - Foto 1Slootdorp - Foto 2Slootdorp - Foto 3Slootdorp - Foto 4Slootdorp - Foto 5Slootdorp - Foto 6Slootdorp - Foto 7Slootdorp - Foto 8Slootdorp - Foto 9Slootdorp - Foto 10Slootdorp - Foto 11Slootdorp - Foto 12Slootdorp - Foto 13Slootdorp - Foto 14Slootdorp - Foto 15Slootdorp - Foto 16Slootdorp - Foto 17Slootdorp - Foto 18Slootdorp - Foto 19Slootdorp - Foto 20Slootdorp - Foto 21Slootdorp - Foto 22Slootdorp - Foto 23Slootdorp - Foto 24Slootdorp - Foto 25Slootdorp - Foto 26Slootdorp - Foto 27Slootdorp - Foto 28

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed