Vragen?
WhatsAppE-mail

Verbindingsweg 27
te Wieringerwerf

verkocht onder voorbehoud


Boerderij ‘T BINDTJE, iedereen in de omgeving kent deze boerderij. Deze boerderij is ook populair in de filmwereld. Meerdere scenes voor films en series zijn hier opgenomen.
Ook voor voorbijgangers die niet uit de omgeving komen valt deze markante boerderij op, er wordt vaak gestopt door auto’s en/of fietsers om “even te gluren”. 
De huidige bewoners kwamen hier wonen vanuit de stad. Dit was (is nog steeds) voor hen de perfecte uitvalsbasis als je van natuur en vrijheid houdt, maar toch wil profiteren van het geen wat een dorp te bieden heeft. Zelfs Amsterdam is erg goed bereikbaar via de A7, binnen 40 minuten rijdt u op de ring van Amsterdam.

Je ziet ze niet veel, een boerderij met het energielabel B. Dit komt door de goede isolatie, dubbel glas en een pelletkachel. Hiervoor wordt geen gas gebruikt maar houten pellets.
Op een perceel van maar liefst 6.500 m², staat deze prachtige boerderij. Een ruimtelijk en stijlvol ingerichte woning. Door de vele kamers en verschillende (zit)hoekjes is er altijd voor iedereen wel een lekker plekje te vinden in huis. Zoals de tv-hoek met open haard, perfect voor de zoon om een serie te kijken of te gamen. Moeders staat ondertussen te koken en kletst tegelijkertijd met vaders die aan de bar zit met een glas wijn. Aan de keukentafel zit de dochter huiswerk te maken en op de verhoging achterin bij het 2e open haard zitten nog twee kids de dag door te nemen met elkaar. U voelt het misschien wel… een heerlijk familiehuis!
Bij binnenkomst in de centrale hal valt uw mond waarschijnlijk al open door het licht, de hoogte en de ruimte. Vanuit deze hal bereikt u onder andere de bijkeuken, kantoor, woonkamer, slaapkamer met aangrenzende badkamer en de ronde trap naar de verdieping. Vanaf de trap komt u uit op een vide welke uitkijkt op de hal. Hier treft u drie slaapkamers en een badkamer. U steekt over naar de andere vide, waar de prachtige balken van het vierkant goed zichtbaar zijn en u uitzicht heeft op de woonkamer. Aan de voorkant van de boerderij treft u nog een riante slaapkamer, waar een luik zit voor de toegang naar de zolder.
In de garage is een technische ruimte, hier is in 2017 een palletkachel geplaatst. De kosten voor de pallets liggen gemiddeld rond €4.500 per jaar. De woning is van binnen prachtig, maar van buiten laat het ook niks te wensen over. Een fijne veranda (voorzien van heaters en blinds) op het zuidwesten is heerlijk om de dag bijvoorbeeld te eindigen met een BBQ. Achterin de tuin staat een zwembad van 5 diameter, top voor wat verkoeling op de zomerdagen. Hier vindt u ook nog een berging voorzien van water en elektra. In 2020 is er een Douglas houten carport met extra berging gebouwd. Verder alle ruimte om te voetballen, verstoppertje te spelen in “je eigen bos” of boomhutten te bouwen.
Wieringerwerf heeft veel te bieden op fietsafstand zoals verschillende sportterreinen, drie basisscholen en een goed aangeschreven middelbare school waar alle niveaus beschikbaar zijn, een openbaar zwembad, restaurants en veel verschillende winkels en supermarkten. Liever een grotere stad opzoeken? Hoorn en Alkmaar bereikt u binnen 25 minuten.
Lijkt het u wat om riant te wonen in een prachtige woning op een heerlijk en ruime plek, maar evengoed dichtbij de voorzieningen…Dan kan dit zomaar wel eens iets voor u zijn! Zien wij u snel?

Perceeloppervlakte: 6.500 m²
Woonoppervlakte: ca. 480 m²
Inhoud: ca. 2.300 m³
Bouwjaar: 1949
Energielabel: B

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Wieringerwerf - Foto 1Wieringerwerf - Foto 2Wieringerwerf - Foto 3Wieringerwerf - Foto 4Wieringerwerf - Foto 5Wieringerwerf - Foto 6Wieringerwerf - Foto 7Wieringerwerf - Foto 8Wieringerwerf - Foto 9Wieringerwerf - Foto 10Wieringerwerf - Foto 11Wieringerwerf - Foto 12Wieringerwerf - Foto 13Wieringerwerf - Foto 14Wieringerwerf - Foto 15Wieringerwerf - Foto 16Wieringerwerf - Foto 17Wieringerwerf - Foto 18Wieringerwerf - Foto 19Wieringerwerf - Foto 20Wieringerwerf - Foto 21Wieringerwerf - Foto 22Wieringerwerf - Foto 23Wieringerwerf - Foto 24Wieringerwerf - Foto 25Wieringerwerf - Foto 26Wieringerwerf - Foto 27Wieringerwerf - Foto 28Wieringerwerf - Foto 29Wieringerwerf - Foto 30Wieringerwerf - Foto 31Wieringerwerf - Foto 32Wieringerwerf - Foto 33Wieringerwerf - Foto 34Wieringerwerf - Foto 35Wieringerwerf - Foto 36Wieringerwerf - Foto 37Wieringerwerf - Foto 38Wieringerwerf - Foto 39Wieringerwerf - Foto 40Wieringerwerf - Foto 41Wieringerwerf - Foto 42Wieringerwerf - Foto 43Wieringerwerf - Foto 44Wieringerwerf - Foto 45

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed