Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningEgmond Aan Den HoefPrinses Beatrixlaan 6

Prinses Beatrixlaan 6 te Egmond Aan Den Hoef

€ 825.000 k.k.

Documenten
Over deze woning
Video
Kom binnen
Buiten
Plattegrond
Omgeving
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
550 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
406 m²
Totale woonoppervlakte:
198 m²
Aantal kamers:
6 kamers (5 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Over deze woning

Aan de Prinses Beatrixlaan 6 staat een opvallende verschijning. Een robuuste vrijstaande woning met bijna 200 m² aan woongenot! Deze knots van een woning heeft mogelijkheden alom, de voormalige garage is in 2018 omgebouwd tot multifunctioneel te gebruiken ruimte. Staat een B&B op uw woonwensenlijst? Een slaapkamer op de begane grond, gastenverblijf, atelier of praktijk-/kantoorruimte aan huis, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kom binnen

De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de multifunctionele (verblijfs)ruimte. Met een eigen entree kan deze ruimte uitstekend gebruikt worden als bed en breakfast, gastenverblijf of kantoor-/praktijkruimte aan huis. Op de eerste verdieping zijn twee zeer ruime slaapkamers en de in 2019 vernieuwde badkamer. De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en nog volledig naar eigen wens in te delen. Hier zijn maar liefst 4 dakkapellen waardoor dit een bijzonder lichte en ruime verdieping is. Er kunnen met gemak twee slaapkamers gerealiseerd worden.

Buiten

Om de woning ligt de tuin met gazon en het terras op het zonnige zuidwesten. Parkeren doet u op eigen erf, dus u hoeft nooit te zoeken naar een parkeerplaats.

Plattegrond

Omgeving

De locatie? Die is top! Als u goed luistert hoort u hier de vogels fluiten. Deze royal kijkt namelijk aan de voorzijde uit over de vijvers en het slot van de Graven van Egmond. Met het (kleinschalige) winkelcentrum van Egmond aan den Hoef en het strand op fietsafstand woont u hier heerlijk. De woning is gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving met een basisschool op loopafstand. Binnen enkele minuten bent u op de A9 richting Haarlem en Amsterdam.

Al met al, veel ruimte en mogelijkheden op deze fijne plek vlakbij het strand en de duinen.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Herenhuis, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
198 m²
Perceeloppervlakte
406 m²
Inhoud
550 m³
Indeling
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Energie
Energielabel
E
Kadastrale gegevens
EGMOND BINNEN A 2654
406 m² ()

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling?

Zowel een taxatie als een waardebepaling geven inzicht in het de waarde van uw woning. Het belangrijkste verschil tussen een taxatie en een waardebepaling is dat je de een wel kunt gebruiken voor een verkrijgen van een hypotheek en de ander niet. Een taxatierapport wordt zowel door de bank, Belastingdienst en verzekeraars geaccepteerd. Je kunt hiermee dus een hypotheek verkrijgen. Dit geldt niet voor een waardebepaling.

Hoe lang duurt een waardebepaling?

Over het algemeen duurt een waardebepaling ongeveer een uur. Afhankelijk van de grootte, bijzonderheden en details van de woning kan een waardebepaling langer of korter duren. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk gegevens van de woning al voorhanden hebt. Denk aan oude documenten, bouwtekeningen enzovoort. Deze zaken kunnen ons helpen een meer gedetailleerde waardebepaling te geven.

Wanneer moet ik een waardebepaling doen?

Als u overweegt of zeker weet dat u uw woning wilt verkopen, is het handig om een waardebepaling te laten doen. Zeker wanneer u zelf geen flauw idee heeft voor welke vraagprijs u de woning te koop wilt zetten. Door een waardebepaling te laten doen weet u wat u kunt verwachten van de verkoop van uw woning en tegen welke waarde de woning het beste aangeboden kan worden. Door een waardebepaling vooraf kunt u tevens inschatten welke financiële mogelijkheden er bijvoorbeeld zijn voor uw nieuwe woning.

Waarom een waardebepaling?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Hoe maak ik mijn energielabel definitief?

Vanaf 1 januari 2021 gaat de bepaling van het energielabel niet meer digitaal, maar moet er een afspraak worden gemaakt met een energieadviseur. De adviseur komt langs, inspecteert de woning en bepaalt op basis van kenmerken als isolatie, afmetingen en warmtebronnen hoeveel energie de woning verbruikt.

De adviseur komt bij u thuis en bekijkt in gemiddeld 1 à 2 uur tijd het huis. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

 • de afmetingen;
 • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
 • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

 • verwarming;
 • warm water;
 • ventilatie;
 • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Is een energielabel verplicht?

Bij verkoop of verhuur van een woning is een definitief energielabel verplicht. Een voorlopig energielabel is hierbij niet voldoende. Het ontbreken van een definitief energielabel bij de levering van de woning kan een boete opleveren.

De energieadviseur berekent de energieprestatie en registreert deze. Hierna ontvangt u het afschrift van het energielabel. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

 • de afmetingen;
 • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
 • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

 • verwarming;
 • warm water;
 • ventilatie;
 • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 825.000 k.k.


Condities
 • Roerende zaken: conform lijst.
 • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
 • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
 • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
 • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier