Buitengewoon in Noord-Holland

Over Klaver Makelaardij

Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwende marketeers met boerenverstand. Klinkt mooi, die marketingtaal. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Westfriezen met passie voor hun vak. Die bevlogenheid is grotendeels ontkiemd uit onze agrarische roots. Geboren en getogen in het polderlandschap: slootje springen, vissen en helpen op de boerderij. Maar óók opgegroeid in een familie vol agrarische ondernemers. Nog altijd zijn Klaver kaas, Klaver koe, Klaver Schaap en Klaver Geit bloeiende bedrijven die zich tussen alle zuivelreuzen staande houden door kwaliteit.

Bekijk ons aanbod landelijk wonen

Familiebedrijf
Van die Klavers stapte Cor in het agrarisch vastgoed. Zijn bedrijf bleek de voorloper van het huidige Klaver Agrarisch Vastgoed, dat wordt gerund door zijn dochter Dorien. Zoon Geert richtte in 2003 Klaver Makelaardij op. Beide familiebedrijven zijn in hetzelfde pand gevestigd. Het barst bijna uit z’n voegen van de specifieke kennis over landelijk wonen.

Twee Specialismen
Zo is Klaver Makelaardij gevormd door onverwoestbare lokale binding en creatieve ondernemersgeest. Enerzijds zijn wij dé specialist in landelijke woningen in Noord-Holland. Anderzijds verblijden wij mensen in en rond onze hometown Nieuwe Niedorp met sterk makelaarswerk.

Buitengewone dienstverlening
Voor beide takken van sport hebben wij beproefde aan- en verkoopmiddelen ontwikkeld. U hebt vast wel eens een Klaver drone-video gezien en ons Klaver Magazine doorgebladerd. Maar wij maken óók het verschil met o.a.:

 • 1 op 1 pandpresentatie bij 15.000 potentiële kopers uit Klaverdatabase (uniek!)
 • Toppromotie dankzij o.a. 20.000+ volgers op facebook waarvan de helft uit de Randstad
 • Gerichte verkoop die leidt tot gemiddeld 4% hogere opbrengst
 • Aankoopbegeleiding met de kennis en ervaring van de specialist in Noord-Holland

Kortom, of u nu een woning of een koper zoekt: wij helpen u persoonlijk aan de beste prijs en voorwaarden. En: u betaalt een courtage in overleg, gericht op onze toegevoegde waarde.

Trots!
Zo, nu weet u iets meer over onze kracht en uw voordelen. Beiden maken ons trots. Maar wat ons pas écht trots maakt, is het vertrouwen van onze klanten. Elke keer opnieuw. Want hoe mooi marketing ook is, makelen is en blijft mensenwerk!

Loopt u rond met verhuiswensen? Wij ontmoeten u graag persoonlijk.

Een persoonlijk kennismakingsgesprek?

Maak een afspraak

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed