Teamlid

Kelly de Wit

Buitengewoon centraal aanspreekpunt

’‘Het lijkt soms onmogelijk, totdat het gedaan is.​​​​​’‘

Mijn naam is Kelly de Wit, ik ben woonachtig in het altijd gezellige Hoorn en werk nu sinds 2022 in dit prachtige kantoor in Nieuwe Niedorp.

Na mijn HBO studie ben ik met name werkzaam geweest in de hotelbranche, na vele jaren dit met groot plezier te hebben gedaan, was het voor mij tijd om een nieuwe stap te maken en voor een hele andere richting te kiezen. Ik mocht deze prachtige uitdaging aangaan bij Klaver makelaardij. Mijn ervaring in de hospitality komt in dit vak goed van pas. Bij het kopen of verkopen van een woning komen veel emoties kijken. Ik help onze klanten graag op weg door goed te adviseren en te helpen bij hun beslissingen.

Het is een feestje om voor dit creatieve en hardwerkende team te mogen werken. Ons kantoor is altijd druk en levendig, iets waar ik elke dag met veel plezier naar toe ga.

Maak kennis met mijn collega’s

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Neem contact op
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier