Teamlid

Bart Stoop

Buitengewoon Makelaar

Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet

“Mijn naam is Bart Stoop, geboren in ‘t Veld en vanaf mijn 7e jaar verhuisd naar het prachtige Schagen, waar mijn ouders samen een autoschadebedrijf hebben opgericht. Al jong wist ik dat ik het bedrijf van mijn ouders niet zou overnemen, mijn passie ligt namelijk bij vastgoed en makelaardij. Het leuke hieraan vind ik het contact met de mensen en het bezoeken van verschillende woningen met ieder hun eigen karakter.

Na de MTS Bouwkunde ben ik verder gaan leren en heb mijn studie HBO Bouwtechnisch Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Studeren in Amsterdam was leuk, maar de drukte van de stad is niks voor mij. Het is fijn om te leven en te mogen werken in een omgeving waar je ruimte en rust kunt ervaren. Ik woon dan ook op loopafstand van het Geestmerambacht tezamen met mijn vriendin Danielle, zoon Teun en dochter Florine. Ik kan erg genieten van het mooie Noord-Holland en haar karakteristieke dorpjes.”

Maak kennis met mijn collega’s

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier