Teamlid

Patty Joosten

Assistent Makelaar

Stilstand is achteruitgang

“Mijn naam is Patty Joosten. Opgegroeid op de Antillen, groot geworden en nog steeds wonend in Hoorn, gestudeerd en gewerkt in Amsterdam. En nu in het prachtige kantoor in Nieuwe Niedorp te vinden. Een groter contrast is er bijna niet!

Van alle drukte en hectiek in het Amsterdamse naar stilte en rust.
Alleen de omgeving dan, want op kantoor geen rust! Ik ben beland in een mega inspirerend, creatief en hardwerkend team. Alleen van de beste kan je het leren, dus ik zit hier helemaal goed!
Ik kom namelijk uit de evenementen branche, heel wat anders! Maar affiniteit en interesse in het makelaars vak heb ik altijd gehad. En eindelijk de stap genomen om een carrière switch te maken. Met mijn rugzak vol ervaringen weet ik zeker dat ik op mijn plek zit bij Geert!

Ik ondersteun met name Geert, samen zullen wij er voor zorgen dat de aan of verkoop van uw woning soepel en naar wens verloopt.”

Maak kennis met mijn collega’s

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier