Teamlid

Silvia Duivenvoorde

Buitengewoon Merkbouwer

’‘Met beide voeten op de grond kom je geen stap vooruit.’‘

Mijn naam is Silvia Duivenvoorde, samen met mijn vriend Melle woon ik in Heiloo. Een leuk dorp, waar ik ook ben opgegroeid op het agrarische bedrijf van mijn ouders. Als jong meisje wist ik het zeker, ik wilde leren paardrijden. Al snel stond er een klein wit pony’tje bij ons thuis op stal. De passie voor paarden is na dat moment nooit verdwenen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar stal om paard te rijden en hou ik mij veel bezig met onze paardenfokkerij. Voor mij is het ultiem geluk om onze pasgeboren veulentjes in het weiland te zien rennen.

Als merkregisseur bij Klaver coördineer ik alle buitengewone marketing en communicatie, van het Buitengewoon magazine, videomarketing tot woningpresentatie. Het merk Klaver steeds een beetje beter maken, daar hou ik mij elke dag mee bezig.

Maak kennis met mijn collega’s

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier