Teamlid

Tom Beerepoot

Buitengewoon Makelaar en Taxateur

Durf te dromen

Mijn naam is Tom Beerepoot en samen met mijn vriendin Merlijn en ons dochtertje Anna woon ik in de mooie stad Schagen. Geboren in Den Helder, opgegroeid in Anna Paulowna en inmiddels alweer bijna 10 jaar woonachtig in Schagen, waar wij het enorm naar ons zin hebben. Vooral het gezellige en levendige karakter van de stad spreekt ons enorm aan en op een zomerse dag gaan wij regelmatig gezellig een happie eten op een van de vele terrassen! In mijn vrije tijd mag ik graag een potje tennissen of loop ik een rondje hard.
In 2011 ben ik mijn loopbaan begonnen in de makelaardij en inmiddels alweer ruim 12 jaar werkzaam in de Kop van Noord-Holland. Na een opleidingstraject bij de Academie voor Vastgoed in Nieuwegein heb ik in 2018 mijn diploma Register Makelaar en Taxateur behaald en ben ik door de NVM beëdigd als NVM makelaar. Ik heb bij mijn vorige werkgever een hoop geleerd en gezien in de Kop van Noord-Holland, maar een groot gedeelte was voor mij nog onbekend terrein. Ik heb bij Klaver Makelaardij nu de mogelijkheid om mijzelf, in een geweldig leuk en enthousiast team, verder te ontwikkelen en de rest van Noord Holland te ontdekken. Want wat zijn er toch een hoop mooie, bijzondere en buitengewone plekjes!

Maak kennis met mijn collega’s

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier