Teamlid

Jeroen Blauw

Buitengewoon drone- & bordenman

“Mooie mensen ontmoeten, daar draait het om”

Ik ben Jeroen Blauw, een geboren en getogen Niedorper. Mijn wieg stond op Terdiek, waar mijn ouders een loonbedrijf runden. Na een omzwerving in Winkel woon ik sinds 11 jaar weer in Nieuwe Niedorp, samen met mijn vrouw Marianne. Inmiddels vormen wij daar, samen met onze dochter Mies en zoon Luuk, met veel plezier een gezin.

Wat mijn werk bij Klaver Makelaardij zo leuk maakt, zijn de mooie mensen die ik steeds weer ontmoet. Al die mensen hebben verhalen te vertellen, over hun leven en het huis dat zij verkopen. Prachtig vind ik dat! Ook rijd ik door de hele kop van Noord-Holland om mooie panden en tuinen te filmen en fotograferen. Zo kom je op de mooiste plekken en werk ik steeds in een wisselende omgeving. Dat is toch goud waard?!

Maak kennis met mijn collega’s

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier