“Gooi het de kosmos in”

Absoluut mijn lijfspreuk. Om ervoor te zorgen dat je eruit gooit, wat je graag wilt dat er gebeurt. Want inderdaad, vaak heeft het dan de grootste kans van slagen. Niet in de laatste plaats omdat je je er (on)bewust harder voor gaat inspannen om het zo te laten gebeuren.
Samen met mijn grootste liefdes, woon ik in het mooie Schagen. Thuis en gezin zijn mijn alles, daar ben ik dan ook veel. “Mensen” vind ik het mooiste wat er is om mee te werken. Het liefst in een rol waarin ik mensen een stukje verder laat kijken dan ze al keken. Een stukje mag bijdragen aan hun persoonlijke groei. In mijn (eerdere) rollen binnen HR en als coach was/ ben ik hier volop mee bezig. Bij Klaver doe ik dit op projectbasis, zoveel mogelijk aansluitend op de plannen en visie van dit mooie bedrijf. Je kunt me ook ontmoeten wanneer ik een collega vervang tijdens verlof of vakantie. In beide gevallen; graag tot later.

Maak kennis met mijn collega’s

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Neem contact op
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier