Vragen?
WhatsAppE-mail

Recent verkocht

Bekijk op deze pagina de vrijstaande woningen, woonboerderijen en andere landelijke objecten in Noord-Holland die wij recent hebben verkocht voor onze klanten.

Heeft u een vergelijkbare woning die u overweegt te verkopen? Neem contact met ons op voor onze werkwijze, een gratis (online) waardebepaling of een persoonlijk verkoopvoorstel op maat.

Benieuwd naar onze werkwijze?
Klaver Makelaardij als verkoopmakelaar
Word ook een tevreden verkoper!
Plan een kennismakingsgesprek in
Ontdek wat uw woning waard is!
Vul onze Quickscan in en plan een GRATIS (online) waardebepaling!

Vul onze Quickscan in en plan een
GRATIS (online) waardebepaling!

Doe de gratis Quickscan
Verkopers aan het woord
10,0

Vier tienen omdat wij zeer tevreden en blij zijn dat de verkoop zo goed gelukt is!Het contact met Bart was heel goed en het team op kantoor staat altijd voor je klaar. Geen vraag is te gek en je kan altijd bellen, mailen of langskomen.Heel fijn en persoonlijk geholpen!

Verkoper Koperwiek 23 te Nieuwe Niedorp

10,0

Alles wordt super goed en snel afgewikkeld. Wij zijn daarom ook erg tevreden en zullen iedereen Klaver Makelaar aanraden!

Verkoper Breestraat 3 te Middenmeer

8,5

Contact kan verbetert worden. Initiatief ligt te vaak bij de verkoper. Tarief is vrij hoog maar onderhandelbaar. Zeer professionele marketing.

Verkoper Schoolstraat 59 te Aartswoud

10,0

Veel meer dan je van een makelaar mag verwachten! Op alle fronten zeer deskundige ondersteuning en ontzorging, wat ons betreft een 10+.

Verkoper Onderweg 23 te Schoorl

9,0

Remco heeft goed en duidelijk gecommuniceerd. Samen met zijn team een mooie deal voor ons gerealiseerd. Top!

Verkoper De Hout 86 te Hem

9,3

We zijn heel tevreden over hoe alles gegaan is, de vele voorbereidingen vooraf, het overzicht van de oppervlakte van ons huis en de tuin van boven af gezien, door het werk van een drone, zo kan je het hele perceel en het weidse uitzicht goed bekijken, de prachtige plek en alle ruimte erom heen, komt helemaal tot zijn rechtGeert Klaver heeft heel veel moeite gedaan om ons huis zo goed mogelijk op de markt te zetten, door zijn vakkundigheid, met zijn bijzondere, grappige, vakkundige manier van werken een heel mooi kleurrijk boekwerk over de Kneeskade 3, het is gewoon een klasse boekwerk geworden, dat we eeuwig blijven bewaren, zo mooi is het geworden!

Verkoper Kneeskade 3 te Anna Paulowna

8,0

Prima verlopen verkooptraject. Ook al verkoopt een huis zich in deze tijd vrijwel zelf, een deskundige partij die je begeleidt bij het gehele proces is onmisbaar. Verkopers blij en kopers blij!

Verkoper Kerkweg 17 te Heerhugowaard

9,3

We zijn heel tevreden over de begeleiding, deskundigheid en communicatie van en met Klaver Makelaardij. We raden deze makelaar zeker aan.

Verkoper Fruittuin 34 te De Goorn

10,0

De makelaar was zeer deskundig en haalde de spanning bij ons weg doordat hij zeker wist dat het goed verkocht zou worden. Ik beveel Klavermakelaardij aan omdat ze vernieuwend zijn, open en eerlijk en een zeer goede kennis van de huidige markt

Verkoper Gebr. Luiderstraat 39 te Schagen

10,0

Het eerste contact met Klaver makelaardij voelde gelijk goed. We werden erg goed geholpen en kregen gelijk de juiste adviezen voor de aankoop en verkoop van onze huidige woningen.Klantvriendelijkheid, service en vakkennis is echt onbeschrijfelijk professioneel GOED.Twijfel niet bel Klaver makelaardij dan zit je gegarandeerd goed voor de aankoop en verkoop van je eigen droom huis.

Verkoper Fruittuin 12 te De Goorn

10,0

Alles verliep gesmeerd. Heldere communicatie, ze houden je goed op de hoogte, erg professioneel, heel vriendelijk, fijne samenwerking. En niet onbelangrijk, snel verkocht voor een goede prijs. Geen seconde spijt dat ik deze makelaar heb gekozen op aanraden van diverse vrienden/kennissen. Echt een aanrader!

Verkoper Oostwal 114 te Warmenhuizen

10,0

De makelaar hield erg goed rekening met onze wensen. Hij hield ons prima op de hoogte en we hebben steeds overleg gehad over de diverse stappen en aspirant kopers.

Verkoper Mientweg 3 b te Lutjewinkel

8,5

Prima contact met de makelaar en het kantoor. Alles werd heel goed gecommuniceerdBen en Lydie Warmerdam

Verkoper Belkmerweg 73 a te Sint Maartensvlotbrug

10,0

Ik heb nog nooit zulk fijn contact gehad met een makelaar. Zeer deskundig, zijn realistisch en heel behulpzaam wanneer ik maar vragen had! De makelaar heeft onze woning zeer snel weten te verkopen voor een perfecte prijs! Ik kan deze makelaar met trots aanbevelen!

Verkoper Lekerweg 36 te Wijdenes

9,0

We hebben zeer goed contact gehad met de makelaar en alle complimenten voor de medewerkers. Voor de vele disciplines in het verkoopproces was het duidelijk wie wat het beste en snelste kon behartigen en werkte als een geoliede machine.

Verkoper Dorpsstraat 32 te Oude Niedorp

10,0

Keurige makelaar deskundig en vriendelijkEn dit compliment naar alle medewerkers van Klaver makelaardij. Buitengewoon top team!

Verkoper Purmerland 94 te Purmerland

9,0

Het eerste gesprek met de makelaar verliep prettig.Ook daarna werden we snel op de hoogte gebracht van de vordering van de verkoop.De verdere afhandeling op kantoor verliep prettig.

Verkoper Noorderkade 213 te Alkmaar

8,5

Goede service, en vlotte

Verkoper Beets 64 te Beets

9,8

Makelaar Klaver is een uitstekende makelaar gebleken voor de particuliere markt.De medewerkers Anne Reijne en Bart Stoop hebben hun uiterste best gedaan om ons huis voor een goede prijs te kunnen verkopen. Het heeft even geduurd, maar er is door hun veel werk verzet om de bezichtigingen zo goed mogelijk te laten verlopen.Wij zijn daarom ook zéér tevreden met de afloop!Wij wonen nu heerlijk in ons nieuwe huis in Amsterdam. Back to our roots.

Verkoper Wilhelminalaan 30 te 't Veld

9,5

Een hele fijne makelaar om mee te werken. Alles verloopt heel soepel en goed. Heel gemakkelijk via allerlei kanalen te bereiken en je wordt erg goed op de hoogte gehouden. Korte lijnen en een vast aantal contactpersonen. Heel vriendelijk contact met alle medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad. Voor ons zijn jullie toppers. Zeker een aanrader.

Verkoper Veenhuizerweg 24 te Heerhugowaard

8,3

Top makelaar met veel ervaring en met een geweldige back-office. Als je iemand wil die het anders doet dan de rest (middel), je ontzorgt (service) en zorgt dat je huis snel wordt verkocht (doel), ga dan naar Klaver Makelaardij.

Verkoper Jan Tooropweg 10 te Bergen (nh)

9,0

Het contact verliep soepel en relaxed, met het hele kantoor. Iedereen wist gelijk wie is je was als wij belde of mailde. Wij zijn blij dat wij voor Klaver Makelaardij hebben gekozen. Het hele team zijn professionals!

Verkoper Grote Sloot 471 te Oudesluis

9,8

Zeer professionele makelaar die exact weet hoe een huis snel en goed te verkopen met reële verwachtingen gekoppeld aan het gewenste eindresultaat.

Verkoper Hollands Hoen 72 te Schagerbrug

9,3

Contact was/is heel plezierig. Professionele aanpak. Onderscheidend van andere kantoren/collega's. Zeker een aanrader!

Verkoper Noordervaart 79 te Stompetoren

9,0

Prettig contact met alle medewerkers. Eigen inbreng werd naar geluisterd en goed overlegd. Huis was erg snel verkocht.

Verkoper Dorpsstraat 8 a te Oude Niedorp

9,0

We zijn ontzettend goed geholpen bij Klaver. Dankzij Bart (makelaar bij Klaver makelaardij) hebben we onze nieuwe woning kunnen kopen en voor ons was het een soort van vanzelfsprekend dat hij dan ook onze woning mocht verkopen. Natuurlijk wilden wij wel weten wat we zouden krijgen voor ons geld en dat kwam Bart in een persoonlijk en verhelderend gesprek uitgeleggen. Klaver is misschien niet de goedkoopste (dit werd bij de intake door Bart zelf al aangegeven), maar je krijgt waar voor je geld en dat is gebleken. Je komt niet voor verassingen te staan en afspraak is afspraak. Communicatie was duidelijk, vriendelijk en er werd eigenlijk altijd snel gereageerd op vragen. Ook de dames aan het kantoor (Anne en Lianne) waren altijd snel met reageren op vragen per mail of telefoon. Als we OOIT nog eens gaan verhuizen (denk het niet maar je weet maar nooit) dan weten wij wel welke makelaar we gaan benaderen.

Verkoper De Lange Akker 7 te Nieuwe Niedorp

8,5

Prettige makelaars. Ze doen wat ze zeggen, doen geen loze beloften. Nemen een hoop werk uit handen.

Verkoper Midden Geestweg 54 te Bergen (nh)

9,0

Ondanks de drukte op de huizenmarkt nam Klaver Makelaardij goed de tijd om ons huis te verkopen. Onze woning was binnen de beraamde tijd en voor de beoogde prijs verkocht. Wij zijn zeer tevreden.

Verkoper Stolperweg 6 te Schagerbrug

8,5

Teaming up met de Klaver specialisten was een buitengewoon dynamische en prettige ervaring met een mooi resultaat voor alle partijen!

Verkoper Mijzerdijk 7 te Ursem

9,8

Klaver makelaardij is goed bereikbaar voor alle vragen en ze handelen snel. Wij zijn erg tevreden!

Verkoper Grootoort 2 te Broek Op Langedijk

9,0

Klaver Makelaardij heeft buitengewoon goed werk verricht voor de verkoop van onze woonboerderij in de Beemster. Het was een fantastisch traject om mee te maken.Geert en medewerkers heel veel dank voor de bemiddeling!Jack en Marga Hesta

Verkoper Oosthuizerweg 65 te Noordbeemster

10,0

Dreamteam Klaver Makelaardij! Het proces van de verkoop van ons huis liep vanaf het eerste contact van aanmelding tot en met de verkoop zeer voorspoedig en prettig: heel vriendelijke, betrouwbare professionals die allen bereid zijn een stap extra te doen voor je als klant.

Verkoper Gouwe 39 te Hoogwoud

8,3

Klaver Makelaardij is een jong en enthousiast team met kennis van zaken.Het contact verliep vlot en soepel.De vragen die ik had tijdens de verkoop werden goed en duidelijk beantwoord.

Verkoper Bernhardstraat 54 te Schagen

9,0

Ik heb de verkoop van mijn huis door Klaver Makelaardij als zeer prettig ervaren. Men was altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden of in advies te voorzien. Het advies in de te bepalen strategie, de vraagprijs bepalingen waren vooraf erg goed. Tijdens het verkoop traject wat van mijn kant wat vrij snel ingezet diende te worden hebben zij alles gedaan om aan de wens te voldoen. Brochure en uitingen op de sociale media waar van hoog niveau wat heeft geresulteerd in een snelle verkoop en een zeer tevreden verkoper!

Verkoper Pieter Koppesstraat 49 te Spierdijk

9,0

Het was erg prettige samen werken met Klaver makelaardij.De comunicatie ging erg vlot. En er was ruimte voor overleg tijdens het verkoop proces.Plan van aanpak moest een keer gewijzigd worden. Hier werdt niet moeilijk over gedaan.Al met al zeer tevreden

Verkoper Advocaatpeer 7 te Winkel

8,8

Verkoop is snel en goed verlopen, vriendelijke en duidelijke communicatie . Prima aangedragen foto graaf en mooi filmpje bij de verkoop

Verkoper Populierenstraat 45 te Winkel

9,0

Dankzij de mensen van Klaver is de verkoop van het huis soepel verlopen met een mooi resultaat. De communicatie vanuit Klaver was gedurende het hele proces zorgvuldig en volledig. Ook werd er goed rekening gehouden met onze wensen. Een extra compliment voor de foto's en video die zijn gemaakt: het zag er prachtig uit en de sfeer en pluspunten van het huis kwamen goed naar voren.

Verkoper Wagenpad 5 te Middenmeer

10,0

Uitstekende presentatie (foto's en een video) van onze te verkopen woning, zoals met name de ligging aan het water

Verkoper Schulpweg 16 te Nieuwe Niedorp

9,0

Het contact met de makelaar, Klaver Makelaardij, verliep bijzonder prettig en correct. Ze hebben ons heel erg goed en deskundig geholpen met de verkoop van ons huis. Wij zijn zeer tevreden en bevelen hen van harte aan.

Verkoper Groenhartweg 1 te Dirkshorn

10,0

Geert Klaver van Klaver Makelaardij is een echte stolpen specialist. Hij en zijn collega's zijn geduldig als het moet, behulpzaam, denken creatief en nemen initiatief wanneer de kans zich voordoet. Uiteindelijk met een prima resultaat als gevolg. Wij en ook de kopers zeer tevreden.Bedankt Geert, we spreken elkaar!

Verkoper Westerstraat 70 te Sijbekarspel

9,5

Onze ervaring(en) met Klaver makelaardij zijn zeer positief. Alles keurig op afspraak en netjes verzorgt. Keurige fotoshoot (op hun aandringen uitgesteld vanwege niet zo gunstig weer) , goede teksten en mooie prospectus. Alles altijd in goed overleg gedaan met een prachtig resultaat, ons huis binnen 3 weken verkocht ! Klaver makelaardij kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.

Verkoper Goudreinet 7 te Winkel

10,0

Fijne hulp bij de verkoop van de woning. Deskundig advies, kan met alle vragen of opmerkingen terecht bij de makelaar kortom weer top, de 2 keer van hun deskundigheid gebruik mogen maken en beveel ze andere kopers /verkopers zeker aan, zowel Bart als Bo en de rest van het Klaver team bedankt

Verkoper Populierenstraat 37 te Winkel

10,0

wij zijn erg tevreden konden altijd bellen met vragen, allemaal erg vriendelijk ook op kantoor, we werden zeer goed op de hoogte gehouden bij elke veranderingwij zijn 100% tevreden

Verkoper Parallelweg 31 te 't Zand

8,8

Goede persoonlijke begeleiding. Heel behulpzaam. Voor ons was dit een prima makelaar. Wij zijn heel tevreden.

Verkoper Schulpweg 51 te Nieuwe Niedorp

8,5

We zijn zeer tevreden over de werkwijze van Bart. Hij staat altojd voor je klaar ongeacht de dag of tijd! Zeer positief en Bart denk graag mee!

Verkoper Leeuwerikstraat 8 te Spanbroek

8,0

Hebben het contact met de makelaar heel prettig ervaren .Zeer toegankelijk.Hebben goed advies gegeven. Korte lijntjes en meedenkend

Verkoper Nieuwe Niedorperweg 3 te Nieuwe Niedorp

9,0

Zeer tevreden over de deskundigheid en de bereikbaarheid van de makelaar!Iedereen is erg toegankelijk en staan echt voor je klaar en denken met je mee.

Verkoper Molenvaart 30 te Anna Paulowna

9,5

Het is zeer positief ervaren, deskundige en vooral correcte makelaar die je niet lekker maakt met een mogelijk hoge prijs om je maar als klant te krijgen, met deze tactiek zijn we al een keer eerder niet correct behandeld door een andere makelaar .

Verkoper Noorderuitweg 44 te Wijdenes

9,0

Klaver Makelaardij uit Nieuwe Niedorp heeft ons perfect geholpen om ons huis voor een goede prijs te verkopen. Communicatie verliep zoals schriftelijk als mondeling erg goed. Dus zeer tevreden over de keuze voor Klaver Makelaardij.

Verkoper Tuinfluiter 30 te Nieuwe Niedorp

9,0

Goed, volgens verwachting Prima bedrijf, heel deskundig, goede communicatie en prettige medewerkers

Verkoper Tulpenhof 11 te De Goorn

9,0

Prima makelaar, hele mooie foto's en creatieve manier van promotie van het huis, die veel kopers aanspreekt. Klaver Makelaardij zorgde ervoor dat er opeens heel veel belangstelling voor het pand was, bij een eerdere makelaar was dit niet gelukt. Een fijn team op kantoor die servicegericht werkt.

Verkoper Elft 42 te Hippolytushoef

9,0

Het contact met de makelaar verliep heel goed. Alle betrokken medewerkers konden ons goed helpen. Er werd vooral goed meegedacht in de privé situatie. Ook de Corona crisis werd creatief opgepakt d.m.v. een online Facebook bezichtiging.

Verkoper Rijdersstraat 22 te 't Veld

8,0

Prettig kontakt gehad, met goede begeleiding! We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, en zouden een volgende keer zéker weer gebruik maken van de diensten van Klaver makelaardij!

Verkoper Oranjestraat 23 te Noord-scharwoude

8,5

Wij hadden een prettige samenwerking met de makelaar. Duidelijke communicatie en professioneel advies mbt te verkoop strategie.

Verkoper Waardpolderhoofdweg 40 te Kolhorn

10,0

heel goed gevoel over dit geheel. goed geholpen, vriendelijk, humoristisch, ( ook belangrijk)kundigecht zeer tevreden

Verkoper Oranjestraat 21 te Noord-scharwoude

8,8

Super bijgestaan en adviezen gekregen van zowel Bart Stoop als alle meiden op kantoor. Dus al met al een aanrader voor eventuele kopers/verkopers.

Verkoper Tulpappel 24 te Winkel

9,5

Het contact verliep prima met alle medewerkers. Zeer actief beleid naar eventuele kijkers en kopers. Zeer tevreden dus????

Verkoper Westerlanderweg 3 te Westerland

8,0

Het contact met de makelaar en het kantoor waren goed zowel telefonisch, schriftelijk en mondeling.

Verkoper Hartweg 13 te 't Veld

8,8

het contact en de begeleiding waren prima.over prijs/kwaliteit kan ik niet veel zeggen omdat ik eerlijk gezegd niet weet wat de totale rekenig wordt

Verkoper Wilgenstraat 41 te Winkel

8,0

Contact met de makelaar was goed .Verkoop is goed verlopen.Overleg was goed De verkoop is aangezien de prijs toch snel verlopen

Verkoper Noorderweg 95 te Wijdewormer

8,0

De woning is op een professionele manier aangeboden en goed verkocht. Geheel is op een nette manier afgehandeld.

Verkoper Sportlaan 40 te Tuitjenhorn

9,0

Klaver Makelaardij heeft ons zeer goed en snel geholpen. Er was enige haast bij de verkoop van onze woning, wat goed werd opgepakt. Er was snel en goed contact onderling en wij kregen professionele en deskundige begeleiding bij de verkoop van ons huis.

Verkoper Advocaatpeer 14 te Winkel

9,5

Het contact was prima. Alle afspraken werden nagekomen. Een prachtig bedrijf. Sociaalen belangstellend naar ons toe. Geen enkele wanklank.

Verkoper Kerkstraat 96 a* te Waarland

7,5

Contact was goed. Ze hadden een geweldige introductie film gemaakt. Verder is de verkoop goed verlopen.

Verkoper Spierdijkerweg 86 te Spierdijk

9,0

Klaver makelaardij is een groot en proffessioneel bedrijf. Prettig om mee samen te werken. Toch gaat het er zeer persoonlijk aan toe zoals dat bij een dorpsmakelaar werkt . Alle medewerkers/sters weten overal vanaf en daar waar het echt om gaat regelt Geert het persoonlijk ! zelfs op Zaterdagavond ! Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug , Klaver is top ! A. Steur.

Verkoper Kamille 8 te Opmeer

10,0

Super makelaar uitermate vriendelijk en denken met je mee en doen alles voor je hebben ons zeer goed begeleid met verkoop en aankoop van onze nieuwe woning

Verkoper Westfriesedijk 26 te Lutjewinkel

7,8

Goed overleg en formele houding.Inlichtigingen via kantoor en fantastische markt presentatie van het object.

Verkoper Terdiek 8 te Nieuwe Niedorp

8,5

Geert Klaver is een zeer betrokken makelaar met veel kennis en toewijding. Professioneel team met veel persoonlijke aandacht.

Verkoper Tuingracht 5 te De Rijp

9,5

Het kontakt met de makelaar verliep uitstekend, ik ben er zeer op mijn gemak gesteld door de makelaar en door de meiden bij hem op zijn kantoor

Verkoper Lagedijkerweg 35 te Schagen

9,0

Wij hebben bij twee makelaars advies voor de verkoop aangevraagd.Hierbij hadden we al snel een goed gevoel bij Klaver Makelaardij!Goede onderbouwing bij de geadviseerde verkoopprijs.Snel oppakken van dossier en onze vragen.Goede begeleiding in het traject.Prettig contact en heldere communicatie.En het heeft geleid tot een hele snelle verkoop.Kortom; Prijs, kwaliteit is absoluut waard geweest.Bedankt Team van Klaver Makelaardij!

Verkoper Havenstraat 72 te Zijdewind

9,3

Super tevreden over de samenwerking met Klaver makelaardij, professioneel, kundig en snel! aanrader.

Verkoper Kennedyboulevard 626 te Egmond Aan Zee

8,8

We hadden een duidelijk en snel contact met de administratie en met Geert. Ook kregen we goed advies en werd er snel gehandeld bij de laatste onderhandelingen. Tevens plezierig contact bij het ondertekenen van het koopcontract met Geert en de kopers.

Verkoper Bliekenbos 3 te Dirkshorn

8,5

gewoon top service en goede terug koppeling nadat er kijkers zijn geweest .en ze zijn zeer deskundig

Verkoper De Haukes 98 a te Westerland

8,8

Het contact met de makelaar (en andere medewerkers verliep prima) het was weliswaar een kort contact want de woning was snel verkocht! Bart komt op ons over als een eerlijke en open makelaar die de voor en tegens goed benoemd.Voordeel in ons geval was dat we vrijwel steeds tot dezelfde conclusies kwamen tijdens het verkoop proces.( Verkoper en Makelaar)Het is tenslotte een kwestie van voortdurend keuzes maken en daar zijn we zéér goed bij geholpen

Verkoper Rijdersstraat 24 a te 't Veld

10,0

Toen wij het besluit hadden genomen ons huis te verkopen, was er geen twijfel mogelijk. Ook ditmaal ( na een eerdere goede ervaring ) wilden we met Klaver in zee.We werden ook deze keer niet teleurgesteld. Heel erg bedankt !!

Verkoper Oudeweg 10 te Nieuwe Niedorp

9,3

Het contact verliep prettig. Van te voren werd een helder plan van aanpak voor de verkoop van onze woning besproken. Bedankt team Klaver Makelaardij!

Verkoper Dokter de Boerstraat 8 te Nieuwe Niedorp

5,8

De geadviseerde vraagprijs bleek in de praktijk veel te hoog. Het verhaal over de ingeschreven gegadigden en de stille verkoop in het begin leverde geen reactie op, maar ook daarna maandenlang geen bezichtiging. Een paar maal gezakt met de vraagprijs op eigen initiatief voordat kopers zich aandienden. Het verschil tussen de eerste geadviseerde vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs is veel te groot. De presentatie met foto's en video opnamen was zeer goed en het contact met het kantoor verliep heel plezierig.

Verkoper Dokter de Vriesstraat 35 te Benningbroek

8,0

De verkoop van ons huis is gegaan zoals van te voren gedacht en besproken. Er is goed meegedacht. Ze hebben veel kennis van de markt.

Verkoper Oudesluizerweg 3 te Wieringerwaard

8,8

Wij zijn erg tevreden over Klaver makelaardij. Wij kregen goed advies, kwam hun afspraken na en hielden ons goed op de hoogte van de gang van zaken. Prettige samenwerking.

Verkoper Nollenweg 1 te 't Zand

8,0

Het contact was goed, want ons object was best ingewikkeld, waardoor we niet durfden te hopen dat het zo snel geregeld zou zijn.

Verkoper Oudijk 67 te Westwoud

8,8

Klaver makelaardij is een makelaar met veel kennis van de woningmarkt in onze omgeving.Daardoor is de verkoop, o.l.v. Bart Stoop, ook heel prettig en goed verlopen.

Verkoper Burgemeester Ankerplein 9 te Nieuwe Niedorp

8,5

Het contact met makelaardij klaver verliep gladjes en adequaat.De kennis van de huizenmarkt was erg goed, wat zich ook heeft geuit in een snelle verkoop van de woning.De band met de makelaar in kwestie (Remco Metselaar) verliep erg goed zonder problemen en discussies. Al met al een goede, betrouwbare en deskundige makelaar (en personeel)Zeer zeker aan te bevelen.

Verkoper Nollenweg 1 te 't Zand

10,0

Prima.Duidelijke korte lijnen naar de klant.Er werd gelijk gehandeld en geluisterd naar eventuele vragen van mijn kant. Per mail of telefoon of langs kantoor. Dikke pluim.

Verkoper Rijdersstraat 13 te 't Veld

10,0

Blij dat wij voor Klaver makelaardij hebben gekozen. Snelle verkoop, kennis van de markt en goede begeleiding.

Verkoper Slotlaan 13 te Schoorl

7,3

de prijs van ons huis was duidelijk te hoog ingeschat. Ik had sterk de indruk dat dat bewust gedaan is om ons binnen te halen. Al snel kwam het voorstel om de vraagprijs te verlagen. Er is een prachtige promotie video gemaakt en ook de foto presentatie gaf de werkelijke situatie zeer goed weer. Na elk bezichtiging kregen we direct een verslag. Remco Metselaar, onze makelaar, deed het heel goed. Klaver makelaardij is niet bepaald goedkoopmet 1,8% courttage ex BTW, maar alles bij elkaar ben ik zeker niet ontevreden.

Verkoper Smeerlaan 6 te Schoorl

6,5

Veel verschillende contacten.Onvoldoende kennis van de kopende partijen.Pas na enige tijd ontstond er enig vertrouwen in de deskundigheid van de makelaar.

Verkoper Terdiek 17 te Nieuwe Niedorp

3,3

Na het tekenen van de verkoopopdracht is het over en uit met de communicatie. Er wordt absoluut geen rekening gehouden met een opdracht profiel (geen haast, geen bord in de tuin, betreft een liefhebbers huis, geen standaard vrijstaand object), maar wordt er vanuit standaard procedures geopereerd. Uitermate irritant. Slechte communicatie, geen initiatief, of niet eerder dan na herhaalde aansporing. Service bestaat er niet, of het moet het sturen van de courtagenota betreffen; dat kon wel heel snel. Kers op de taart was wel iemand die aanbelde om de sticker “verkocht” op het verkoopbord (dat er nóoit is geweest!) te mogen aan te brengen! Goede communicatie! Dit is de tiende keer dat ik een huis verkoop, maar zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt. Afknapper op alle fronten.

Verkoper Spierdijkerweg 90 B te Spierdijk

6,5

Ik vind dat de communicatie vele malen beter kan. Steeds moesten wij achter informatie aan. Via Funda moest ik vernemen dat het huis verkocht was. Ook de snelheid van handelen heb ik als erg traag ervaren. Drie weken gedaan over het opstellen van een redelijk standaard voorlopig koopcontract, dat na ondertekening niet direct aanbieden, waardoor bedenktijd later inging etc.

Verkoper De Lange Akker 2 te Nieuwe Niedorp

6,5

Een aandachtspunt bij Klaver is hun communicatie onderling.Afspraken die dubbel of niet gemaakt of nagekomen worden. Zaken afspreken waar verschillende mensen van Klaver over gaan bellen. Weten van elkaar niet wat er besproken is. Als je 1 aanspreekpunt hebt binnen Klaver lijkt mij dat zeer wenselijk want er was nu vaak irritatie.Voor de rest blij want onze boerderij is na 8 jaar verkocht.

Verkoper Schoolstraat 6 te Aartswoud

5,3

Valse start gehad; zelf veel tijd moeten investeren om de brochure naar wens te krijgen. Zowel over de tekst als de foto’s waren we niet tevreden.Toen het aankwam op het toesturen van het voorlopig koopcontract hoorden we lange tijd niets. We hebben meerdere keren zelf moeten informeren naar de status met als resultaat elke keer een ander antwoord. We werden niet tot nauwelijks op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en kregen sterk de indruk dat Klaver Makelaardij harder voor de koper werkte dan voor ons, de verkopers. Met name toen de einddatum van de NVM-clausule werd uitgesteld van medio januari naar 1 maart 2017. Er waren twee transacties mee gemoeid en we hadden er geen goed gevoel over. Verstuurde e-mails werden niet beantwoord. Klacht geuit in een stevig gesprek. Verwoord dat we helemaal niet tevreden waren over de dienstverlening. Er werd beterschap beloofd… Toen de koop eenmaal definitief was geen enkele positieve reactie van onze makelaar gehad. Geen felicitatie; geen belletje; helemaal niets. Schandalig! Wel werd er uiteraard haast gemaakt om een “verkocht”-bord te plaatsen. Die hebben we niet al te lang laten hangen.We zouden Klaver Makelaardij niet aanbevelen aan anderen. Jammer dat ze nu pas de actie hebben: “bepaal uw eigen courtage (op basis van uw tevredenheid)”. Dat had ons aardig wat geld gescheeld…

Verkoper De Stek 28 te Nieuwe Niedorp

5,3

Wij vonden de communicatie heel moeizaam en altijd op ons initiatief. Verkoop heeft langer geduurd dan verwacht, enige verkoopstrategie vanuit klaver was verlagen van de prijs. Weinig promotie ( alles wat je wilde moest je extra voor betalen, bovenop de (al hoge courtage en startgeld) pas aan het einde kwamen ze met concrete verkoopplannen. Zelf 3 verschillende makelaars binnen klaver gehad, dit is als onprettig ervaren.De uiteindelijke verkoopbegeleiding tussen koper en makelaar hebben we als prettig ervaren.

Verkoper Kievit 57 te Nieuwe Niedorp

6,8

Veel gepush om de vraagprijs te laten zakken, terwijl de hypotheek dat niet toeliet, weinig advies hierover gekregen hoe ik dat zou moeten oplossen.Ook jammer dat mijn ouders, die hun huis een week eerder verkochte, een leuke emmer kregen met allerlei lokale producten als dank voor hun vertrouwen en opdracht, en wij een week later dit niet kregen. Misschien heeft de desbetreffende makelaar deze zelf wel meegenomen naar huis.Het was een leuke attentie geweest, maar helaas!Uiteindelijk is de verkoop goed verlopen.

Verkoper Korenmolen 27 te Nieuwe Niedorp

Lees alle ervaringen

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed