Teamlid

Kim van de Weteringh

Assistent Makelaar

Je bent nooit te oud om te leren!

Mijn naam is Kim van de Weteringh. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in het prachtige Hoorn, de stad waar ik geboren en getogen ben. Mijn jeugd bracht ik door in de gezellige binnenstad, boven de sportwinkel van mijn ouders. Als dochter uit een echt ondernemersgezin, werd het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten. Samen met mijn ouders en broer heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt in de sportwinkel.

Uiteindelijk zijn mijn broer en ik ieder een andere weg ingeslagen en dat heeft me op het pad van de makelaardij gebracht. Nu ben ik al meer dan acht jaar met veel plezier actief in dit vakgebied. Bij mijn vorige werkgever kreeg ik de kans om mijn A-RMT papieren te behalen, een waardevolle ervaring waar ik nu nog profijt van heb.

Momenteel werk ik met veel enthousiasme bij Klaver Makelaardij. Hier voel ik me thuis in een omgeving die aanvoelt als een warme familie. De diversiteit van mijn werkzaamheden maakt iedere dag weer anders en boeiend. In de makelaardij is het belangrijk om van alle markten thuis te zijn, en dankzij mijn achtergrond en ervaring kan ik mijn klanten optimaal van dienst zijn.

Ik kijk ernaar uit om u te assisteren bij de verkoop van uw woning!

Maak kennis met mijn collega’s

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier