Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningSpanbroekZomerdijk 32

Zomerdijk 32 te Spanbroek

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
935 m³
Bouwjaar:
1894
Perceeloppervlakte:
5.675 m²
Totale woonoppervlakte:
244 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Weer zo’n paradijs! Dit keer aan de Zomerdijk 32 te Spanbroek. Een prachtige locatie voor mensen die rust en ruimte zoeken, gelegen aan een rustige weg die onderdeel uit maakt van de Kogge wandel- en fietsroute. En dat op maar 10 fietsminuten afstand van alle voorzieningen in het dorp!
Vroeger werden hier nog de koolgroenten met een lorrie over een stuk rails uit het land gehaald. Nu is het gehele perceel gedraineerd. Kinderen zullen hier een speelparadijs ervaren en er is volop ruimte om (hobbymatig) dieren te houden. 

Op de begane grond vindt u o.a. de voor- en achterkamer, een bijzondere eetkamer met vide en een apart gedeelte met slaapvertrekken en de badkamer. De boerderij beschikt in totaal over 4 slaapkamers, veel bergruimte en biedt voldoende mogelijkheden voor nog meer (slaap)kamers.
Binnenkort voorzien van supersnel internet door middel van glasvezel !

In de tuin zijn diverse schuren, waarin o.a. een B&B met eigen toegang.
U kunt volop genieten van fruit uit eigen tuin afkomstig van de vele aanwezige fruitbomen. En in de kas kunt u uw eigen groente verbouwen. Wanneer maakt u een wandeling langs de mooie Zomerdijk?

Bouwjaar: 1894
Woonoppervlakte: ca. 244 m²
Inhoud: ca. 935 m³
Bijgebouw: ca. 210 m²
Perceeloppervlakte: 5.675 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt aanvullende documenten downloaden op onze website.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier