Klaver MakelaardijLandelijk wonenBouwkavelSint MaartenValkkogerweg 13 *

Valkkogerweg 13 * te Sint Maarten

verkocht

Over deze woning
360° Panorama
Buiten
Omgeving
Kenmerken
Voorzieningen

Kenmerk

Perceeloppervlakte:
593 m²
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Over deze woning

Deze lieflijke vrijstaande woning, is gelegen in het landelijke dorpje Valkkoog en biedt kansen om uw woondromen werkelijkheid te laten worden. Op een perceel van 593 m² heeft u de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te (ver)bouwen! Het woonhuis verdient nieuwe en frisse aandacht. De woning kunt u veranderen, de locatie blijft gelukkig hetzelfde. Vanuit de woonkamer heeft u een fenomenaal uitzicht over het Westfriese landschap met haar prachtige vergezichten. Waar vindt u deze kans? De ligging is heerlijk rustig aan de lintbebouwing van Valkkoog. Dit alles op slechts 10 fietsminuten van Schagen waar alle voorzieningen bij de hand zijn, zoals scholen, kinderopvang, winkels en het NS station.

Deze woning wordt op twee manieren aangeboden, als zijnde de woning en als bouwgrond. Een buitengewone plek waarbij u kunt kiezen om de bestaande woning te verbouwen en nieuwe en frisse aandacht te schenken of de bouwkavel te kopen om hierop uw droomwoning te realiseren.

Buiten

Bent u naast twee rechterhanden ook in het bezit van groene vingers? Voor de liefhebber van tuinieren is er een heerlijke tuin aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een heerlijk terras om in de ochtendzon te zitten. Wilt u toch liever een tuin om non stop in te relaxen? Dat kan natuurlijk ook want er is ruimte genoeg!

Omgeving

De ligging in het dorp van Valkkoog, nabij de kust en de gezellige stad Schagen, maken uw woonwensen compleet. Valkkoog heeft een gezellige ‘dorpshuiskamer’ De Bakkerij, met leuke activiteiten waar de bewoners bij elkaar komen. Er is de jaarlijks oogstfair en het jaarlijkse dorpsfeest. In het kerkje van Valkkoog worden regelmatig concerten, exposities en lezingen georganiseerd. Vanuit hier heeft u de ideaale uitvalbasis voor de Randstad, binnen 22 autominuten bent u in Alkmaar, en binnnen een uur in Amsterdam. De omgeving van Valkkoog is een paradijs voor natuurliefhebbers, met het prachtige strand van Sint Maartenzee op slechts 8 kilometer fietsafstand. Het is de perfecte bestemming voor diegenen die verlangen naar rust en ruimte.

360° Panorama

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Bouw
Soort object
Bouwkavel
Indeling
Perceeloppervlakte
593 m²
Kadastrale gegevens
SINT MAARTEN D 875
593 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Landelijk gelegen

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Hoe kom je achter stille verkoop?

Iedereen met een Klaver Profiel heeft toegang tot het aanbod stille verkoop van Klaver Makelaardij.

Waarom stille verkoop?

Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn woning te koop staat. Bij sommige woningen is het ook gewoon slimmer om overvloedige aandacht te voorkomen. En dat is gunstig voor u. Voordat het grote publiek op de hoogte is, ontvangt u via uw Klaver profiel de meeste bijzondere woningen welke matchen met uw woonwensen.

Wat is stille verkoop van een huis?

Bij een stille verkoop van een huis staat er geen bord in de tuin van de desbetreffende woning. Er worden geen advertenties gemaakt en de woning staat (nog) niet op Funda. Klaver Makelaardij verzorgt voor deze woningen een gerichte verkoop via een gepersonaliseerde nieuwsbrief naar ons unieke klantenbestand met Klaver profielen.

Wat is een woonbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming.  Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een woonbestemming houdt in dat een object of perceel gebruikt of ingericht kan worden voor bewoning.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier