Vragen?
WhatsAppE-mail

De Lange Akker 7
te Nieuwe Niedorp


Aan een rustige en autoluwe zijstraat van ‘plan de Veert’ staat ietwat verscholen in de hoek, deze uitgebouwde twee-onder-één kap met garage. Door de uitbouw is er een heerlijke woonkeuken gecreëerd. De openslaande deuren zorgen voor het contact met de achtertuin. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met veel natuurlijk lichtinval door de drie grote raampartijen. De begane grond is afgewerkt met een mooie eikenhouten vloer en op het gestucte plafond zijn sierbalken aangebracht. Daarnaast zorgen de houten keuken en wandafwerking voor nog meer sfeer. Op de eerste verdieping treft u aan de voorzijde de ouderslaapkamer met stoere steigerhouten inloopkast en toegang tot het balkon. Aan de achterzijde zijn (slaap)kamer 2 en 3 gesitueerd. De badkamer is eind 2017 vernieuwd en ziet er weer keurig uit. Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, door de dakkapel is hier een volwaardige slaapkamer ontstaan. Op de overloop zijn de was- en droogaansluiting te vinden. De beschutte achtertuin is gelegen op het noordwesten. Via het pad en de achtertuin is de garage -met vliering en krachtstroom- te betreden, de binnenmaat is 5,80 x 3,30 m.. Kortom, een compleet plaatje gelegen in een ‘warme’ buurt en op loopafstand van het park en de voorzieningen van het ‘Winkelhart’. Vanuit Nieuwe Niedorp zijn ook Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar en de A7 snel te bereiken!

Bouwjaar: 1994
Woonoppervlakte: ca. 104 m²
Inhoud: ca. 384 m³
Balkon: ca. 2 m²
Schuur/garage: ca. 19 m²
Perceeloppervlakte: 192 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in
Nieuwe Niedorp - Foto 1Nieuwe Niedorp - Foto 2Nieuwe Niedorp - Foto 3Nieuwe Niedorp - Foto 4Nieuwe Niedorp - Foto 5Nieuwe Niedorp - Foto 6Nieuwe Niedorp - Foto 7Nieuwe Niedorp - Foto 8Nieuwe Niedorp - Foto 9Nieuwe Niedorp - Foto 10Nieuwe Niedorp - Foto 11Nieuwe Niedorp - Foto 12Nieuwe Niedorp - Foto 13Nieuwe Niedorp - Foto 14Nieuwe Niedorp - Foto 15Nieuwe Niedorp - Foto 16Nieuwe Niedorp - Foto 17Nieuwe Niedorp - Foto 18Nieuwe Niedorp - Foto 19Nieuwe Niedorp - Foto 20Nieuwe Niedorp - Foto 21Nieuwe Niedorp - Foto 22Nieuwe Niedorp - Foto 23Nieuwe Niedorp - Foto 24Nieuwe Niedorp - Foto 25Nieuwe Niedorp - Foto 26

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed