Vragen?
WhatsAppE-mail

Landbouwstraat 22
te Schagen

verkocht onder voorbehoud


Op één van de oudste en mooiste straten van Schagen mogen wij een prachtig karakteristiek ‘herenhuis’ te koop aanbieden. De Landbouwstraat is begin 1900 aangelegd als verbindingsstraat tussen het in 1865 gebouwde nieuwe station en de Laan. De Landbouwstraat was een kenmerkende straat vol bedrijvigheid en gezelligheid. Het hart van Schagen, waar destijds diverse winkelhuizen, een bioscoop, drukkerij, school, groenteboer en slagerij gevestigd waren. Een kenmerkende en mooie straat is het anno 2022 nog steeds. De straat en de huizen hebben nog steeds het nostalgische gevoel van vroeger. Landbouwstraat 22 te Schagen is in 1913 gebouwd. Een prachtig ‘schattig’ herenhuis met een karakteristieke schil en mooie details. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevoegde hanenkammen, subtiel vlechtwerk in het metselwerk, glas in lood en een toog in de woning. De binnenzijde van de woning is modern afgewerkt, afgewisseld met markante details. De begane grond is enige tijd geleden uitgebouwd en de tuin is vorig jaar nog geheel vernieuwd met veranda. Boven dient nog wel aangepakt te worden en is relatief klein. Daar zijn twee slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Laat u inspireren door de interieur visualisaties die we hiervan gemaakt hebben. De woning staat, zoals aangegeven, in het hart van de prachtige stad Schagen. Daarbij kunt u hier parkeren op eigen terrein. Geen vanzelfsprekendheid in Schagen! Een stad met buitengewone dorps kenmerken en waar mensen elkaar ‘gewoon’ begroeten. U bent op loopafstand van het NS-station, de oude kerk met diverse horecagelegenheden, supermarkten, winkels, basisschool, middelbare school en tal van andere voorzieningen. Bent u geïnteresseerd? Vraag direct een bezichtiging aan!

Perceeloppervlakte: 226 m²
Inhoud: ca. 400 m³
Woonoppervlakte: ca. 103 m² (de bovenverdieping wordt aangemerkt als overige inpandige ruimte)
Veranda: ca. 17 m²
Bouwjaar: 1924

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Schagen - Foto 1Schagen - Foto 2Schagen - Foto 3Schagen - Foto 4Schagen - Foto 5Schagen - Foto 6Schagen - Foto 7Schagen - Foto 8Schagen - Foto 9Schagen - Foto 10Schagen - Foto 11Schagen - Foto 12Schagen - Foto 13Schagen - Foto 14Schagen - Foto 15Schagen - Foto 16Schagen - Foto 17Schagen - Foto 18Schagen - Foto 19Schagen - Foto 20Schagen - Foto 21Schagen - Foto 22Schagen - Foto 23Schagen - Foto 24Schagen - Foto 25Schagen - Foto 26Schagen - Foto 27Schagen - Foto 28Schagen - Foto 29Schagen - Foto 30Schagen - Foto 31Schagen - Foto 32Schagen - Foto 33Schagen - Foto 34Schagen - Foto 35Schagen - Foto 36Schagen - Foto 37

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed