Regio

Makelaar in Nieuwe Niedorp

Klaver Makelaardij is dé makelaar voor Nieuwe Niedorp en omgeving

Lees verder

Makelaar in Nieuwe Niedorp

Zoekt u een makelaar in Nieuwe Niedorp? Klaver Makelaardij helpt u graag verder. Wij staan natuurlijk bekend in de regio als de specialist voor woonboerderijen. Maar wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een vrijstaande woning, 2-onder-1 kap woning, hoekwoning of tussenwoning in Nieuwe Niedorp? Het hele team van Klaver Makelaardij komt uit de regio. Wij zijn hier opgegroeid, onze families en onze vrienden wonen hier. Als echte locals kunnen wij u dan ook alles vertellen over elke wijk en woning. U kunt met een gerust hart onze hulp inschakelen bij de koop en verkoop van een woning in Nieuwe Niedorp.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Klaver Makelaardij voor het verkopen van uw woning in Nieuwe Niedorp?

Ook wanneer u een woonboerderij, vrijstaande woning, 2-onder-1 kap woning, hoekwoning of tussenwoning in Nieuwe Niedorp wilt verkopen, kunt u bij Klaver Makelaardij terecht. Wij hebben een database met duizenden zoekers en benaderen de doelgroep actief door middel van unieke marketing. De voordelen van Klaver Makelaardij als verkoopmakelaar in Nieuwe Niedorp:

  • Gerichte verkoop die leidt tot gemiddeld 4% hogere opbrengst
  • Effectieve promotie dankzij onder andere 30.000+ volgers op Facebook
  • 1 op 1 pandpresentatie bij 10.000 potentiële kopers uit onze database

Ontdek hoeveel potentiële kopers wij voor uw woning hebben!
Doe hier de gratis Quickscan . Binnen 2 minuten ontvangt u een mail met de resultaten!

Neem contact op

Te koop

Bouwkavel bekijken
Woning bekijken
Woning bekijken
Woning bekijken
Doe de
Quickscan

Wilt u weten hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning?
Doe de quickscan en zet de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Start de Quickscan

Aankoopmakelaar in Nieuwe Niedorp

Zoekt u een woning in Nieuwe Niedorp? Klaver Makelaardij helpt u als aankoopmakelaar. Vaak zijn wij de eersten die horen over een woning die in de verkoop komt. Bovendien helpen wij u de beste prijs te krijgen. U schakelt Klaver Makelaardij in als aankoopmakelaar in Nieuwe Niedorp voor:

  • Generaties ervaring in de lokale markt
  • Lokale experts voor de beste aankoopprijs
  • Vergaande woningkennis zodat u nooit voor verrassingen achteraf staat

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van ons nieuwe aanbod? Maak hier uw gratis Klaver profiel aan. Hiermee wordt u als eerste van ons nieuwe aanbod op de hoogte gehouden.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Waarom een waardebepaling voor mijn woning?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Neem contact met ons op

Interesse in het kopen of verkopen van een woning in Nieuwe Niedorp? Klaver Makelaardij helpt u hier graag mee. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 0226 555 777 of stuur een email naar info@klavermakelaardij.nl of kom langs op ons kantoor op de Vijverweg 2 in Nieuwe Niedorp!

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier