Regio

Castricum

Uw landelijk gelegen woning of woonboerderij in Castricum verkopen?

Lees verder

Castricum

Dé makelaar in Castricum

Een makelaar nodig in Castricum? Bij Klaver Makelaardij kunt u terecht wanneer u een woning in Castricum wilt kopen of verkopen. Onze makelaar Remco Metselaar kent de regio Castricum en omgeving op zijn duimpje. Hij woont zelf ook in het mooie Castricum. “In Castricum wonen we heerlijk bij de duinen, de bossen en het strand.” Bovendien komt Remco uit een echte makelaarsfamilie. Wanneer u een woning in Castricum wilt kopen of verkopen, kunt u dus met een gerust hart bij Remco terecht. Neem vandaag nog contact met Klaver Makelaardij op via 0226 555 777 of info@klavermakelaardij.nl.

Neem contact op

De voordelen van Klaver Makelaardij als verkoopmakelaar van uw woning in Castricum

Als verkoopmakelaar in Castricum kunt u Klaver Makelaardij inschakelen. Wanneer u een vrijstaande woning, woonboerderij, hoekwoning, 2-onder-1 kap woning of tussenwoning in Castricum wilt verkopen, helpen wij u graag verder. Verwacht persoonlijke begeleiding van a tot z van Remco Metselaar.


Remco woont zelf ook in het mooie Castricum. “In Castricum wonen we heerlijk bij de duinen, de bossen en het strand.” Daarnaast komt Remco uit een echte makelaarsfamilie. Uw huis verkopen in Castricum? Neem dan contact op met Remco!

Waarom Klaver Makelaardij inschakelen als verkoopmakelaar?

  • 1 op 1 pandpresentatie bij 10.000 potentiële kopers uit onze database
  • Uitstekende promotie dankzij onder andere 30.000+ volgers op Facebook
  • Gerichte verkoop die leidt tot gemiddeld 4% hogere opbrengst
  • Creatieve presentatie en marketing van uw woning

Benieuwd hoeveel bezoekers wij voor uw woning hebben? Doe de gratis Quickscan.

Neem contact op

Te koop

Woning bekijken
Woning bekijken
Woning bekijken
Woning bekijken
Doe de
Quickscan

Wilt u weten hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning?
Doe de quickscan en zet de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Start de Quickscan

Uw aankoopmakelaar in Castricum

Wanneer u een woning zoekt in Castricum bent u bij Klaver Makelaardij aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een woonboerderij, vrijstaande woning, tussenwoning, hoekwoning of 2-onder-1 kap woning? Wij helpen u graag verder. Zo helpen wij u bepalen wat een reëel bod is voor een woning die uniek is in zijn soort, en geven wij advies waar u op kunt letten bij de aankoop van bijvoorbeeld een woonboerderij. U kiest Klaver Makelaardij als aankoopmakelaar voor:

  • Generaties specifieke kennis en ervaring
  • Vergaande woningkennis zodat u nooit voor verrassingen achteraf staat
  • Lokale experts voor de beste aankoopprijs

Bekijk hier ons actuele aanbod.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Waarom een waardebepaling voor mijn woning?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Koploper in marketing

Naast buitengewone makelaar zijn wij ook marketingspecialist. Verkopen is immers grotendeels marketing. Opvallende foto’s en video’s zijn ons handelsmerk, evenals natuurlijk het Buitengewoon Klaver Magazine. Via uw eigen dashboard ziet u real-time hoe uw woning scoort op sociale media en de verschillende websites. Meten is weten. Hierin blijven wij investeren en pionieren. Omdat het werkt.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier