Vragen?
WhatsAppE-mail

Goudreinet 7
te Winkel

9,5

De verkoper aan het woord:

Onze ervaring(en) met Klaver makelaardij zijn zeer positief. Alles keurig op afspraak en netjes verzorgt. Keurige fotoshoot (op hun aandringen uitgesteld vanwege niet zo gunstig weer) , goede teksten en mooie prospectus. Alles altijd in goed overleg gedaan met een prachtig resultaat, ons huis binnen 3 weken verkocht ! Klaver makelaardij kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.


Vrijstaand wonen aan het water en met een uitzicht dat nooit verveelt en met de seizoenen mee veranderd! Dat vindt u aan de Goudreinet 7 te Winkel! Dit riante familiehuis met royale garage (45 m²) is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke woonwijk met alle voorzieningen in de nabijheid. Dat is zeer prettig wonen! Aldus de huidige bewoonster die tevens veel rust en privacy ervaart. Vanaf de veranda genieten van het uitzicht of vanaf het vlonderterras aan het water. Ook binnenshuis is het uiteraard genieten van het comfort. De ruim bemeten geïsoleerde garage met elektrische roldeur en separate loopdeur biedt u ruimte voor diverse hobby’s dan wel werken aan huis. De woning, die overigens 166 m² woonoppervlak biedt en beschikt over 4 slaapkamers op de verdieping, is voorzien van 14 zonnepanelen die zorgen voor een jaarlijkse stroomproductie van ruim 4.000 KWH. De woning is ruim van opzet en heeft veel leefruimte wat mede door de aanbouw gerealiseerd is. Er zijn openslaande deuren aan de achter- en linkerzijde en dit in combinatie met de vele raampartijen, is het gevoel van buiten nooit ver weg. Zeer behaaglijk is de vloerverwarming die op de begane grond en de badkamer aanwezig is. Tevens geeft de gashaard u warmte maar brengt ook de nodige sfeer in huis! De keuken heeft kwaliteitsapparatuur van Miele, een nieuwe LG koelkast, een keramisch fornuis met een separate wokbrander en een natuurstenen werkblad. Aansluitend is de bijkeuken met fraaie kastenwand, waardoor al uw spullen netjes zijn opgeborgen. Het hoge comfort en afwerkingsniveau en het heerlijke uitzicht, zorgen samen voor deze prettige woonervaring!

Bouwjaar: 2006
Woonoppervlakte: ca. 166 m²
Zolder: ca. 25 m²
Garage: ca. 45 m²
Inhoud: ca. 841 m³
Perceeloppervlakte: 520 m²

Tip: ontdek de 3D Tour op onze site!

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Winkel - Foto 1Winkel - Foto 2Winkel - Foto 3Winkel - Foto 4Winkel - Foto 5Winkel - Foto 6Winkel - Foto 7Winkel - Foto 8Winkel - Foto 9Winkel - Foto 10Winkel - Foto 11Winkel - Foto 12Winkel - Foto 13Winkel - Foto 14Winkel - Foto 15Winkel - Foto 16Winkel - Foto 17Winkel - Foto 18Winkel - Foto 19Winkel - Foto 20Winkel - Foto 21Winkel - Foto 22Winkel - Foto 23Winkel - Foto 24Winkel - Foto 25Winkel - Foto 26Winkel - Foto 27Winkel - Foto 28Winkel - Foto 29Winkel - Foto 30Winkel - Foto 31Winkel - Foto 32Winkel - Foto 33Winkel - Foto 34Winkel - Foto 35

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed