Vragen?
WhatsAppE-mail

Kreil 3
te Wieringerwaard

verkocht onder voorbehoud


Deze machtige stolpboerderij staat aan de welbekende Westfriese Omringdijk in de Wieringerwaardpolder met uitgestrekte weilanden. Deze stamt uit 1818 en is ca. 25 jaar geleden compleet verbouwd en gerenoveerd. Deze indrukwekkende boerderij met rieten kap en dakspiegel staat op een prachtig perceel van 8.365 m² en is eventueel geschikt voor dubbele bewoning, B&B of een combinatie van wonen en werken. Gelijkvloers wonen, een (wijn)kelder, een tuinkas van 100 m² en een grote werkplaats voor al uw hobby’s zijn te vinden in dit uniek stukje Noordhollands erfgoed. De statige entree met aansluitende hal geeft direct de sfeer en de klasse van deze stolpboerderij weer. Via openslaande deuren komt u in de multifunctionele ruimte terecht van waaruit alle ruimten op de begane grond te bereiken zijn. In deze ruimte is de trap naar een grote kelder en als u omhoogkijkt ziet u het open vierkant met houten dakconstructie en de balustrade. In de voorkamer treft u grote raampartijen, deze zorgen voor een goede verbinding met de prachtige tuin. Vanuit hier komt u in de keuken terecht, voorzien van onder andere een AGA-fornuis, vaatwasmachine en koelkast. Aan de noordzijde is een tweede woonkamer met openslaande tuindeuren en een speels niveauverschil. Naast deze woonkamer is een tweede keuken. Altijd al uw eigen groente of fruit willen kweken? Aan de stolpboerderij is in 2006 een kas van ca. 100 m² gebouwd die ligt verzonken en is voorzien van een betonvloer met vloerverwarming, elektrische ontluchting en een automatische watervoorziening. Oftewel, tuinieren in luxe! Op de begane grond bevinden zich nog een kantoor, een ruime slaapkamer en een badkamer. Via de trapopgang komt u op de overloop met vide en een lichtstraat waarmee daglicht gesimuleerd wordt in het hart van de boerderij. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft openslaande deuren naar een loggia; een heerlijke plek waar u optimale privacy ervaart. Ook treft u op deze verdieping nog een 2e badkamer en een 3e badkamer welke reeds is voorbereid maar nog geen sanitair heeft. Via een vlizotrap komt u op de zolder; een grote ruimte met 3 dakramen.
De vloer van deze zolder, tevens het plafond van de eerste verdieping, is geïsoleerd. In 2019 is er een sfeervolle tuinkamer gerealiseerd, hier zit je heerlijk ‘s ochtends met een kop koffie en de krant. Op een betere plek kan je de dag niet beginnen! De stolpboerderij heeft een uiterst sfeervolle, goed onderhouden tuin rondom. Je kan groente en fruit kweken op de vruchtbare ondergrond in de moestuin op sta-hoogte of in de kas. Deze plek is de droom van het buitenleven tussen de Japanse Sierkers, Treurwilgen en hortensia’s in. De ligging aan de Kreil geeft u de gezelligheid van de dijk, met daarachter de weidse landerijen wat een magnifiek uitzicht geeft. Kortom, rust, ruimte en Schagen met al haar faciliteiten op 7 km afstand, dus u kunt de drukte gemakkelijk opzoeken. Er zijn veel buitengewone objecten, maar zo buitengewoon bijzonder als Kreil 3 in Wieringerwaard is een zeldzaamheid…

Hedendaags wooncomfort en klaar voor een duurzame toekomst? Dit kan op deze plek door het energielabel A, een houtvergasser, twee grote water-opslagvaten met warm water; voor verwarming en tapwater. Daarnaast zijn er nog zonnecollectoren en een warmtepomp aanwezig.

Wij willen u graag laten kennis maken met dit unieke exemplaar in de Wieringerwaardpolder. Zien wij u snel?

Perceeloppervlakte: 8.365 m²
Woonoppervlakte: ca. 615 m²
Inhoud: ca. 2.595 m³
Schuur: ca. 26 m²
Tuinkas: ca. 100m²
Bouwjaar: 1818

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Wieringerwaard - Foto 1Wieringerwaard - Foto 2Wieringerwaard - Foto 3Wieringerwaard - Foto 4Wieringerwaard - Foto 5Wieringerwaard - Foto 6Wieringerwaard - Foto 7Wieringerwaard - Foto 8Wieringerwaard - Foto 9Wieringerwaard - Foto 10Wieringerwaard - Foto 11Wieringerwaard - Foto 12Wieringerwaard - Foto 13Wieringerwaard - Foto 14Wieringerwaard - Foto 15Wieringerwaard - Foto 16Wieringerwaard - Foto 17Wieringerwaard - Foto 18Wieringerwaard - Foto 19Wieringerwaard - Foto 20Wieringerwaard - Foto 21Wieringerwaard - Foto 22Wieringerwaard - Foto 23Wieringerwaard - Foto 24Wieringerwaard - Foto 25Wieringerwaard - Foto 26Wieringerwaard - Foto 27Wieringerwaard - Foto 28Wieringerwaard - Foto 29Wieringerwaard - Foto 30Wieringerwaard - Foto 31Wieringerwaard - Foto 32Wieringerwaard - Foto 33Wieringerwaard - Foto 34Wieringerwaard - Foto 35Wieringerwaard - Foto 36Wieringerwaard - Foto 37Wieringerwaard - Foto 38Wieringerwaard - Foto 39Wieringerwaard - Foto 40Wieringerwaard - Foto 41Wieringerwaard - Foto 42Wieringerwaard - Foto 43Wieringerwaard - Foto 44Wieringerwaard - Foto 45Wieringerwaard - Foto 46Wieringerwaard - Foto 47Wieringerwaard - Foto 48Wieringerwaard - Foto 49

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed