Vragen?
WhatsAppE-mail

Bosstraat 90 a
te Winkel


Een fascinerende woonplek aan de rand van het dorp…!

Vanuit de keuken sta je volop in het leven én vanuit de woonkamer optimale rust én privacy. U kijkt uit over uw eigen fantastische natuurtuin. Van nul af aan hebben de verkopers dit opgebouwd. De twee natuurvijvers zijn echte eye-catchers. Als tegenhanger heeft de voorste vijver een strakke en architectonische trap met rvs. Bij de achterste vijver is een heerlijk tuinhuis gebouwd welke is begroeid met blauwe regen, vooral met de avondzon een fantastische plek. Verder is er een diversiteit aan bomen, hagen en volle borders met onder andere narcissen en de persicaria. Natuur trekt natuur, het is een geliefde plek voor een diversiteit aan dieren. Zelfs de ijsvogel is een regelmatige bezoeker.
De seizoenen zorgen voor een verscheidenheid, in de zomer is de tuin dicht en beschut, in de winter kan je kijken tot aan de Westfriesedijk. Ook al is het een grote tuin, het is relatief onderhoudsvriendelijk.

Laten we uiteraard het huis niet vergeten. Het is een heerlijk en comfortabel woonhuis, met op de begane grond een kantoor/-slaapkamer, een ruime bijkeuken, de keuken en de tuingerichte woonkamer. De eerste verdieping is ingedeeld met een ruime ouderslaapkamer en badkamer, een wasruimte en een tweede slaapkamer. Van origine waren dit 2 slaapkamers. Via een vlizotrap bereikt u de zolder, het fraaie raampartij vanuit de overloop loopt hier door. De carport met verdieping is in 1999 gebouwd en biedt plaats voor twee auto’s en de vuilniscontainers.

Er is veel bergruimte door middel van de fietsenberging, de berging bij de carport en achter het tuinhuis is een berging voor het grote tuingereedschap. Voor wie in het bezit is van een grote camper of caravan, deze kan droog staan onder de daarvoor gebouwde carport. Met enige aanpassingen kan het ook prima fungeren als schuur met overkapping.

Winkel heeft een actief en sociaal verenigingsleven, aan de andere kant van de straat is het voetbalcomplex van VV Winkel gelegen, de sporthal en ook het binnenzwembad ‘de Wirg’. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Nieuwe Niedorp, waar het winkelcentrum momenteel wordt uitgebreid en vernieuwd. Hier is ook de brede school gevestigd. Ook is er een snelle ontsluiting naar Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar en de A7 richting Hoorn en Amsterdam.

Wie alle jaargetijden wil genieten van een fijn woonhuis met een prachtige landschapstuin wat altijd leeft, laat u hier verrassen!

Perceeloppervlakte: 3.912 m²
Inhoud: 857 m³
Woonoppervlakte: 171 m²
Zolder: 13 m²
Verdieping carport: 25 m²
Bouwjaar woonhuis: 1991/1992
Bergingen totaal: 31 m²
Energielabel: A

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Winkel - Foto 1Winkel - Foto 2Winkel - Foto 3Winkel - Foto 4Winkel - Foto 5Winkel - Foto 6Winkel - Foto 7Winkel - Foto 8Winkel - Foto 9Winkel - Foto 10Winkel - Foto 11Winkel - Foto 12Winkel - Foto 13Winkel - Foto 14Winkel - Foto 15Winkel - Foto 16Winkel - Foto 17Winkel - Foto 18Winkel - Foto 19Winkel - Foto 20Winkel - Foto 21Winkel - Foto 22Winkel - Foto 23Winkel - Foto 24Winkel - Foto 25Winkel - Foto 26Winkel - Foto 27Winkel - Foto 28Winkel - Foto 29Winkel - Foto 30Winkel - Foto 31Winkel - Foto 32Winkel - Foto 33Winkel - Foto 34Winkel - Foto 35Winkel - Foto 36Winkel - Foto 37Winkel - Foto 38Winkel - Foto 39Winkel - Foto 40Winkel - Foto 41Winkel - Foto 42

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed