Lutjewallerweg 10
te Schagen

verkocht onder voorbehoud


Op een prachtige landelijke locatie nabij Schagen staat deze rietgedekte vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 4.725 m². Het geheel is onder andere voorzien van een paddock (gedraineerd), een schuur met garage en twee stallen en een paardenstal met drie boxen. De woning is gebouwd in 1974 en de afgelopen jaren op diverse punten verbouwd. Zo is er onder andere een nieuwe keuken geplaatst, is er een prachtige tuinkamer gecreëerd en is er op de verdieping een zeer ruime badkamer gerealiseerd. De woonkamer is ruim en sfeervol en vanuit de tuinkamer heeft u een prachtig uitzicht over de tuin. Er zijn in totaal drie slaapkamers waarvan twee op de begane grond. De ligging is landelijk, maar binnen een mum van tijd bent u in het bruisende centrum van Schagen. Nabij gelegen is een professioneel kinderdagverblijf met al zijn voorzieningen. Maak een afspraak en kom het buitenleven aanschouwen.

Bouwjaar: 1974
Woonoppervlakte: ca. 148 m²
Inhoud: ca. 557 m³
Stal: ca. 29 m²
Schuur: ca. 54 m²
Perceeloppervlakte: 4.725 m²

Voor meer informatie kunt u de brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Schagen - Foto 1Schagen - Foto 2Schagen - Foto 3Schagen - Foto 4Schagen - Foto 5Schagen - Foto 6Schagen - Foto 7Schagen - Foto 8Schagen - Foto 9Schagen - Foto 10Schagen - Foto 11Schagen - Foto 12Schagen - Foto 13Schagen - Foto 14Schagen - Foto 15Schagen - Foto 16Schagen - Foto 17Schagen - Foto 18Schagen - Foto 19Schagen - Foto 20Schagen - Foto 21Schagen - Foto 22Schagen - Foto 23Schagen - Foto 24Schagen - Foto 25Schagen - Foto 26Schagen - Foto 27Schagen - Foto 28Schagen - Foto 29Schagen - Foto 30Schagen - Foto 31

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed