Vragen?
WhatsAppE-mail

Moerbeek 46
te Lutjewinkel


‘Broodnodig’... een uitdrukking welke vandaag de dag zeer zeker geldt in verband met het woningtekort. Maar ook een spreekwoord welke hier zeer toepasselijk is. Niet alleen omdat er een woning vrij komt, maar omdat hier een heuse bakkerij was gevestigd. Een begrip in de regio… een stukje historie stammend uit begin 20e eeuw. Wat is af te lezen aan de fraaie voorgevel. 

Bakker Wijn heeft vanuit deze plek vanaf 1888 tot begin jaren ‘90 de Moerbekers en omgeving voorzien van brood en banket. De bakkerij is in handen geweest van 3 generaties. De tijd is nu aangebroken voor een volgende ‘generatie’.

Het is vooral een prachtige plek met mogelijkheden. U heeft vrij uitzicht over de landerijen richting ‘t Veld. Ook hoort het stuk tuin/weide links van de woning erbij. In 1974 zijn de bijkeuken en garage ertussen gebouwd, waardoor alles inpandig te bereiken is. De voormalige bakkerij was gevestigd aan de achterzijde, om u een impressie te geven van de mogelijkheden hebben wij hiervoor een visualisatie laten opstellen. Op de eerste verdieping is de kapconstructie in het zicht, ook voor deze ruimte hebben wij een visualisatie laten opstellen.

Eventuele plannen voor bijvoorbeeld een B&B of werken aan huis kunnen hier tot uiting komen. In de quickscan kunt u alles terug lezen met betrekking tot de bestemmings-/ en verbouwingsmogelijkheden.

De Moerbeek is een rustig en gemoedelijk dorp, gelegen tussen Schagen en Nieuwe Niedorp. Het lintdorp wordt afgewisseld met diversiteit aan woningen, woonboerderijen en enkele agrarische bedrijven. Het betreft het échte landelijk wonen, met op zijn tijd ook veel saamhorigheid, met als hoogtepunt de jaarlijkse kermis. De boodschappen kunt u tegenwoordig thuis laten bezorgen, of u bent vlot met de auto in Nieuwe Niedorp of Schagen. Ook heeft het een centrale ligging ten opzichte van Heerhugowaard, Alkmaar en de kust.

Al met al een plek en woning met heel veel potentie, welke wij u graag laten zien!

Perceeloppervlakte: 1.365 m²
Inhoud: 1.091 m³
Woonoppervlakte: 249 m²
Garage/ berging: 86 m²
Bouwjaar: 1907

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Lutjewinkel - Foto 1Lutjewinkel - Foto 2Lutjewinkel - Foto 3Lutjewinkel - Foto 4Lutjewinkel - Foto 5Lutjewinkel - Foto 6Lutjewinkel - Foto 7Lutjewinkel - Foto 8Lutjewinkel - Foto 9Lutjewinkel - Foto 10Lutjewinkel - Foto 11Lutjewinkel - Foto 12Lutjewinkel - Foto 13Lutjewinkel - Foto 14Lutjewinkel - Foto 15Lutjewinkel - Foto 16Lutjewinkel - Foto 17Lutjewinkel - Foto 18Lutjewinkel - Foto 19Lutjewinkel - Foto 20Lutjewinkel - Foto 21Lutjewinkel - Foto 22Lutjewinkel - Foto 23Lutjewinkel - Foto 24Lutjewinkel - Foto 25Lutjewinkel - Foto 26Lutjewinkel - Foto 27Lutjewinkel - Foto 28Lutjewinkel - Foto 29Lutjewinkel - Foto 30Lutjewinkel - Foto 31

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed