​Uw landelijk gelegen woning verkopen in Schoorl?

Schoorl

Klaver Makelaardij heeft zich -met name- gespecialiseerd in landelijk wonen in Noord-Holland. Het zogenaamde buitengebied, waar ook Schoorl vanuit maakt. Op de woningmarkt manifesteert Klaver Makelaardij zich al jarenlang als opvallend én succesvol makelaarskantoor. Ook voor het verkopen van uw (landelijke)woning of woonboerderij in Schoorl staan we graag voor uw klaar. 

Onze aanpak ook van uw huis in Schoorl

We zijn een ervaren verkoopmakelaar, gespecialiseerd in landelijk wonen objecten in Noord-Holland. Onze kracht? De combinatie van én een groot netwerk én een doeltreffende woningpromotie. Zo kan Klaver Makelaardij uw woning met behulp van een unieke dronevideo op de verkoopkaart zetten, of maken we bijvoorbeeld een virtuele tour of hoogtevideo. Opvallen is hierbij gegarandeerd.

Deze middelen brengen we vervolgens onder de aandacht bij de juiste doelgroep, puttend uit onze omvangrijke database van woningzoekenden.

Aanbod van landelijk wonen wordt perfect gepresenteerd

Landelijke woningen (kavels groter dan 1.000 m²) worden gepresenteerd op de bekende sites, maar ook op Buitenstate.nl: hét uithangbord en kennisplatform van geselecteerde NVM makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid met betrekking tot buitenwoningen. Ook maakt Klaver bijzondere dronevideo’s van ‘landelijk wonen panden’ voor een perfecte presentatie van uw woning.

Klik hier voor een bezoek aan de website van Buitenstate

klaver makelaardij de landelijk wonen makelaar voor Schoorl

Klaver Magazine

Een interessant tijdschrift over Landelijk Wonen met verrassende en vooral regionale artikelen. Altijd lezenswaardig met voor elk wat wils. Het Klaver Magazine verschijnt 2 keer per jaar.

​Schrijf u vrijblijvend in voor een gratis abonnement en ontvang de laatste editie van Buitengewoon Klaver.

Gratis (Drone)video!

In 2017 krijgt u als verkoper standaard een gratis (drone)video van uw woning. Een buitengewone activiteit waarin we innoveren, informeren en impact genereren. Met een drone video ontstaat er een levendige presentatie van uw woning en laten wij alle mogelijkheden van uw huis zien. Natuurlijk met humor en een kleine knipoog. Uw woning verdient een presentatie die past. Geen video is dan ook hetzelfde. 
Informeer naar de mogelijkheden

Landelijk gelegen woning verkopen in Schoorl samen met Klaver Makelaardij. De landelijk wonen specialist van Noord-Holland

Uw huis verkopen? Doe de gratis Quickscan

Met de gratis Quickscan van Klaver Makelaardij zet u de eerste stap richting een succesvolle verkoop van uw huis.​ U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen om samen een plan samen te stellen uw woning zo snel mogelijk te verkopen aan de juist koper!

Op zoek naar uw droomhuis of woonboerderij in Schoorl?

Hieronder vindt u ons aanbod in Schoorl. Maar natuurlijk zijn er nog diverse andere mooie plekjes in Noord-Holland om landelijk te kunnen wonen. Bekijk hier ons volledige aanbod!

Woont u in Schoorl en wilt u uw woning verkopen. Klaver Makelaardij is graag uw verkoopmakelaar

Op de kaart

Sorry, Street View is niet beschikbaar voor deze kaart.
Laden...


Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.


Het buitengewone Klaver Magazine verschijnt 2 keer per jaar - zwaag- klaver magazine

Recent verkocht in Schoorl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed