Regio

Schoorl

Uw landelijk gelegen woning of woonboerderij in Schoorl verkopen?

Lees verder

Schoorl

Een makelaar in Schoorl inschakelen? Voor de koop en verkoop van een woning in Schoorl staat Klaver Makelaardij voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar van landelijke gelegen woningen in heel Noord-Holland. Ook in Schoorl en omgeving hebben wij al veel mogen verkopen! Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor een ander soort woning? Zo helpen wij u graag bij de (ver)koop van een: 2-onder-1 kap woning, tussenwoning, hoekwoning of vrijstaande woning in Schoorl. Als echte locals kunnen wij u alles vertellen over deze regio. Bovendien betaalt u een courtage in overleg, gericht op onze toegevoegde waarde. U betaalt dus nooit te veel.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Klaver Makelaardij voor het verkopen van uw woning in Schoorl?

Bij de verkoop van een woning in Schoorl schakelt u voor het beste resultaat de hulp in van Klaver Makelaardij. Zo hebben wij een groot netwerk, maken wij een aantrekkelijke verkoopbrochure en zetten we diverse, onderscheidende online verkooptools in. De voordelen van een woonboerderij, vrijstaande woning, 2-onder-1 kap woning, hoekwoning of tussenwoning in Schoorl verkopen met de hulp van Klaver Makelaardij:

  • Top promotie dankzij onder andere 30.000+ volgers op Facebook
  • Gerichte verkoop die leidt tot gemiddeld 4% hogere opbrengst
  • 1 op 1 pandpresentatie bij potentiële kopers uit de Klaverdatabase (lijkt simpel, is uniek!)

Doe alvast de online gratis Quickscan en ontdek al binnen enkele minuten hoeveel zoekers wij voor uw woning hebben.

Neem contact op

Te koop

Bouwkavel bekijken
Woning bekijken
Doe de
Quickscan

Wilt u weten hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning?
Doe de quickscan en zet de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Start de Quickscan

Aankoopmakelaar in Schoorl

Heeft u verhuisplannen? Klaver Makelaardij helpt u graag als aankoopmakelaar in Schoorl. Zo helpen wij u bij het bepalen wat een reëel bod is voor een specifieke woning, en geven we advies waar u op moet letten. Bovendien bent u bij ons als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Klaver Makelaardij inschakelen als aankoopmakelaar in Schoorl heeft de volgende voordelen:

  • Lokale experts voor de beste aankoopprijs
  • Generaties specifieke kennis en ervaring
  • Vergaande woningkennis zodat u nooit voor verrassingen achteraf staat

Ons actuele aanbod bekijkt u hier.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Waarom een waardebepaling voor mijn woning?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Bel Klaver Makelaardij voor een afspraak

Wilt u een woning kopen of verkopen in Schoorl? Wij ontmoeten u graag. Bel ons via 0226-555 777, stuur een e-mail naar info@klavermakelaardij.nl of kom langs bij ons op kantoor. Wij zijn gevestigd op de Vijverweg 2 in Nieuwe Niedorp.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier