Klaver Makelaardij

Huis verkopen

Ontdek de voordelen van Klaver Makelaardij als uw landelijk wonen verkoopmakelaar

Succesvolle verkoop van speciale objecten. Dat vraagt om specifieke kennis. Met onze zoekersdatabase, marketingtechnieken en schat aan ervaring leiden wij u hoogstpersoonlijk naar die ene, ideale koper.

Lees verder

Verkoop uw huis met Klaver Makelaardij als uw verkoopmakelaar

Zoekt u een verkoopmakelaar gespecialiseerd in landelijk wonen? Klaver Makelaardij is de makelaar die u zoekt. Een succesvolle verkoop van een specifiek object vraagt natuurlijk om specifieke kennis. Met onze zoekersdatabase, marketingtechnieken en schat aan ervaring leiden wij u hoogstpersoonlijk naar die ene, ideale koper. Landelijk wonen is in trek. Voor geïnteresseerden is Klaver Makelaardij hét adres om een woning te zoeken.

Bel ons kantoor

25.000+ potentiële kopers in onze database. 30.000+ volgers op social media. Uw eigen persoonlijke woning dashboard. Gemiddeld 4% hogere opbrengst.


De meest gericht promotie in het buitengewone segment

Maak een afspraak →

Klaver database

Onze database staat vol met Klaver profielen. Dit zijn meer dan 25.000 actieve woningzoekers waarvan wij weten wat voor type woning zij zoeken, wel budget zij hebben, waar zij willen wonen en aan welke kenmerken de woning van hun dromen moet voldoen.

Met het verkopen van uw woning matcht ons systeem de kenmerken van uw woning aan de woonwensen van de Klaver profielen. Hierdoor zijn we in staat om de perfecte match te vinden voor uw woning.

Hoe gaan we te werk?

Doe de
Quickscan

Wilt u weten hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning?Doe de quickscan en zet de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Start de Quickscan

Dé verkoopmakelaar voor Niedorp en omgeving

Bent u op zoek naar een makelaar in Nieuwe Niedorp en omgeving? Ons voltallige team is woonachtig in deze mooie regio, ons kantoor staat in Nieuwe Niedorp en daar zijn we maar wat trots op! Woningen verkopen in Nieuwe Niedorp, Winkel, Lutjewinkel, ‘t Veld, Hoogwoud, Waarland, Zijdewind, Oude Niedorp, Kolhorn en Barsingerhorn voelt dan ook als een echte thuiswedstrijd! Daar heb je zin in, je wéét dat het gaat lukken!

Plan een kennismakingsgesprek
01.
Kennismaken

Wij begrijpen maar al te goed dat de verkoop van uw woning een hele stap kan zijn, daarom is het belangrijk om met elkaar om elkaar om tafel te gaan.Eerst koffie, dan zaken. Wij komen langs voor een vrijblijvend gesprek en gaan daarna aan de slag om een verkoopvoorstel op maat te maken. Hierin stellen wij de waarde van uw woning vast en creëren daarnaast een plan van aanpak voor de verkoop van uw woning. Akkoord met ons verkoopvoorstel? Tijd om het dossier en de presentatie in gang te zetten! Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

02.
Presentatie

Presentatie en ‘Matchmaken’Nadat we het dossier compleet hebben met alle woninginformatie voor toekomstige bewoners, presenteren we middels overtuigende foto’s, video’s en slimme marketing uw woning onder de ideale kopersdoelgroep.

We stellen matchende woningzoekenden in onze database persoonlijk op de hoogte en gaan, indien nodig, actief het internet op. Liever stil verkopen? Geen enkel probleem. Wij blijven actief ‘matchmaken’ binnen ons netwerk tot we de juiste koper hebben!

REC
03.
Verkopen

Onderhandelen en verkopen‍Zodra we, na de nodige bezichtigingen en gesprekken, de juiste match voor uw woning hebben gevonden is het tijd voor de laatste stap; onderhandelen met de aankopende partij en de woning definitief verkopen. Hierbij streven wij ernaar dat de onderhandeling zoveel mogelijk in uw voordeel ligt en tegen de meest gunstige voorwaarden wordt verkocht.
Buitengewone referenties
7.8
Verkoper van Einder 1 te Stompetoren

Goed contact met makelaar. Duidelijke afspraken en no-nonsens mentaliteit.Alles netjes in beeld gebracht en begeleid.

8.3
Verkoper van Dorpsstraat 12 te Assendelft

Het contact met de makelaar verliep goed, Klaver makelaardij is een goede partij voor je landelijke objecten

9.8
Verkoper van Beukenlaan 17 te Heerhugowaard

Persoonlijke ondersteuning van niveau! zowel inhoudelijk als ondersteuning bij persoonlijke twijfel

8.5
Verkoper van Wogmeer 84 te Spierdijk

Naast de makelaar was het team op kantoor ook zeer vakkundig, zeer vriendelijk en dachten geweldig met ons mee. Ze namen veel administratieve rompslomp van ons over wat in een hectische periode goud waard is.Dank daarvoor!

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier