Klaver Makelaardij

Huis Kopen

Ontdek de voordelen van Klaver Makelaardij als uw landelijk wonen aankoopmakelaar

Wat is een reëel bod voor een woning die uniek is in zijn soort? Waar moet ik extra goed op letten bij de aankoop van een stolp? Met Klaver Makelaardij als aankoopmakelaar beschikt u in één keer over alle specifieke kennis en ervaring. Klaver Makelaardij is betrokken bij veruit de meeste transacties met stolpen in Noord-Holland. Vinden wij een leuk feit. Voor u is dit gegeven vooral waardevol.

Lees verder

Hoe bijzonder het pand ook is, u komt niet voor verrassingen te staan

Omgebouwde kerken en fabrieksruimten, monumentale dienstwoningen en stolpboerderijen… Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere panden in Noord-Holland boven Amsterdam aangekocht en verkocht. Dat is een doorslaggevend voordeel voor u: zonder kennis en ervaring geen optimale aankoop! Bij het onderhandelen prikken wij feilloos door alle pracht en praal heen. En eventuele adders trekken wij met blote handen onder het gras vandaan.

Neem contact op

Als eerste toegang tot nieuw aanbod. Kennis, ervaring en een objectieve blik. Geen verassingen achteraf. Voorrang bij onderhandelingen.


Inschrijven voor aanbod of uw droomwoning met ons aankopen?

Neem contact met ons op →

Persoonlijk Klaver profiel

Met een Klaver Profiel kom je bij ons in het systeem als woningzoeker. U geeft in uw profiel aan wat voor type woning u zoekt, hoeveel budget u heeft, waar u wilt wonen en aan welke kenmerken de woning van uw dromen moet voldoen.

Zodra wij nieuw aanbod hebben dat voldoet aan uw woonwensen, bent u de eerste die daarvan op de hoogte is middels onze gepersonaliseerde nieuwsbrief. Des te completer en specifieker uw profiel is ingevuld, des te groter de kans op het vinden, bezichtigen en kopen van uw droomwoning.

Klaver profiel aanmaken

Gratis profiel aanmaken

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

Maak direct uw klaver profiel aan
01.
Zoeken en vinden

Kost het zoeken naar uw eerste of nieuwe woning veel tijd of vindt u het lastig om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod?Wij helpen graag om de zoektocht naar uw droomwoning zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Daarom maken wij geheel vrijblijvend een zoekprofiel voor u aan, waarmee u als allereerste op de hoogte bent van nieuw aanbod dat voldoet aan uw woonwensen. Op deze manier zult u vinden zonder te zoeken, uw droomwoning is een kwestie van tijd. Wilt u naast ons eigen nieuwe aanbod ook op de hoogte blijven van nieuw landelijk aanbod van collega makelaars? Neem contact op, wij zorgen dat u nieuwe woningen als eerste in uw inbox ontvangt! ‍Uw droomwoning al gevonden? Tijd om direct te onderzoeken en waarderen in stap 2!

02.
Onderzoeken en Waarderen

Daar is het moment, u heeft uw droomhuis ontvangen in uw inbox of bent deze tegengekomen op internet. Maar nu?‍Vindt u het lastig om te bepalen wat de woning werkelijk waard is, welk bod u moet uitbrengen of heeft u graag een helpende hand bij het bezichtigen van de woning? Na het accorderen van ons aankoopplan gaan we deze zaken onderzoeken, vergelijken de woning met vergelijkbare (eerder) te koop staande woningen, doen indien nodig een omgevingscheck, geven eerlijk advies over bouwkundige staat en bezichtigt een van onze makelaars samen met u de woning om een concrete waarde vast te stellen.

03.
Onderhandelen en aankopen

Na het bezichtigen van de woning weet u het zeker, deze woning past helemaal bij uw woonwensen en de woningwaarde past binnen uw budget.‍‍Tijd voor de laatste stap; onderhandelen met de verkoopmakelaar en de woning definitief aankopen. Beide zaken nemen wij geheel uit handen. Wij nemen de emotie van aankopen weg en blijven vooral zakelijk en objectief naar de te sluiten deal. Hiermee zorgen wij er voor dat de onderhandeling zoveel mogelijk in uw voordeel ligt en tegen de meest gunstige voorwaarden wordt aangekocht. Wij blijven bovendien betrokken bij het opstellen en-of checken van juridische documenten tot de overdracht van de woning!

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak


Wij willen landelijk wonen. Hoe pakken we dit aan?

Wij helpen graag om de zoektocht naar uw droomwoning zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Daarom maken wij geheel vrijblijvend een zoekprofiel voor u aan, waarmee u als allereerste op de hoogte bent van nieuw aanbod dat voldoet aan uw woonwensen. Op deze manier zult u vinden zonder te zoeken, uw droomwoning is een kwestie van tijd.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier