Regio

Beemster

Uw landelijke gelegen woning of woonboerderij in de Beemster verkopen?

Lees verder

Beemster

Zoekt u een makelaar in de Beemster? Klaver Makelaardij is dé verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in de Beemster. En dat is niet zomaar zo gekomen. Ons hele team komt namelijk uit deze regio. Wij zijn hier opgegroeid, onze families en vrienden wonen hier. Wij weten wat er speelt. Als echte locals kunnen wij u alles vertellen over elke wijk en woning. Wij helpen u graag met het kopen of verkopen van een woning in deze regio, met onze persoonlijke benadering en de beste prijs en voorwaarden. Bovendien betaalt u bij Klaver Makelaardij een courtage in overleg. Deze is gericht op onze toegevoegde waarde. Zo betaalt u dus nooit te veel.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Klaver Makelaardij bij het verkopen van uw landelijk landelijk gelegen woning?

  • Wij hebben een database met duizenden zoekers
  • Wij benaderen de doelgroep actief d.m.v. unieke marketing
  • Klaver heeft het grootste aanbod landelijk wonen in Noord-Holland

Benieuwd naar onze werkwijze?


Klaver Makelaardij als verkoopmakelaar

Neem contact op

Te koop

Woning bekijken
Doe de
Quickscan

Wilt u weten hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning?
Doe de quickscan en zet de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Start de Quickscan

Aankoopmakelaar in de Beemster

Bent u op zoek naar een woonboerderij, vrijstaande woning, 2-onder-1 kap woning, tussenwoning of hoekwoning in de Beemster? Klaver Makelaardij staat voor u klaar wanneer u een woning zoekt. Wij zijn vaak de eersten die horen over een woning die in de verkoop komt. De voordelen van Klaver Makelaardij inschakelen als aankoopmakelaar:

  • Generaties ervaring in de lokale markt
  • Vergaande woningkennis zodat u nooit voor verrassingen achteraf staat
  • Lokale experts voor de beste aankoopprijs

Benieuwd naar het aanbod? Bekijk hier ons volledige aanbod!

Verkoopmakelaar in de Beemster

Uw woning verkopen in de Beemster? Ook bij het verkopen van een woonboerderij, vrijstaande woning, hoekwoning, 2-onder-1 kap woning, tussenwoning en meer staat Klaver Makelaardij voor u klaar. Van begin tot eind begeleiden wij u persoonlijk, zodat we de beste deal kunnen maken. Klaver Makelaardij inschakelen als verkoopmakelaar in de Beemster heeft de volgende voordelen:

  • 1 op 1 pandpresentatie bij 15.000 potentiële kopers uit onze database
  • Uitstekende promotie dankzij onder andere 25.000+ volgers op Facebook
  • Gerichte verkoop die leidt tot gemiddeld 4% hogere opbrengstBenieuwd hoeveel zoekers wij voor uw woning hebben? Doe hier de gratis Quickscan . Binnen 10 minuten ontvangt u een mail met de resultaten!

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Waarom een waardebepaling voor mijn woning?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling erg handig om te laten doen. Samen met onze makelaar neemt u diverse documenten van de woning door, zoals de afmetingen en de kadastrale gegevens en bekijken we de staat van het huis. Daarnaast wordt natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als de locatie van de woning en welke voorzieningen verder in de buurt zijn. Recent verkochte woningen in de omgeving worden er ook bij gehaald, zodat u precies weet wat vergelijkbare woningen recentelijk hebben opgeleverd. Uiteindelijk komen wij, op basis van alle documenten en een bezichtiging door uw woning, met een te verwachten verkoopwaarde en voor welke vraagprijs de woning het beste op de markt gezet kan worden.

Bent u juist op zoek naar uw droomhuis of woonboerderij in de Beemster?

Neem contact op met Klaver Makelaardij

Loopt u rond met verhuiswensen? Wij ontmoeten u graag persoonlijk. Maak direct een afspraak door een bericht achter te laten via het contactformulier op deze website. Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in de Beemster of heeft u een andere vraag? Aarzel niet om ons te bellen via 0226 424 008 of om ons een mail te sturen via info@klavermakelaardij.nl. Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in de Beemster voor de koop of verkoop van een woning dan bent u bij Klaver Makelaardij aan het juiste adres.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier