Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoning't VeldHartweg 4

Hartweg 4 te 'T Veld

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
2.074 m³
Bouwjaar:
1904
Perceeloppervlakte:
3.680 m²
Totale woonoppervlakte:
320 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Deze zeer ruime woonboerderij aan de Hartweg 4 in ’t Veld, inclusief appartement en meerdere bijgebouwen, biedt vele mogelijkheden!
De woning uit 1904 is van binnen geheel gerenoveerd (2014). Hierbij is veel aandacht geweest voor comfort, met behoud van authentieke details. Kosten voor gas en energie zijn hier minimaal vanwege de aanwezigheid van een hout vergas installatie, de 72 heatpipes op het dak en de 22 zonnepanelen. De verbouwing is bijna klaar; u dient zelf nog de laatste hand te leggen aan de afwerking. U treft hier de combinatie van landelijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. In het levendige dorp ’t Veld vindt u de basisschool en een aantal lokale winkeltjes. Het winkelhart van Niedorp ligt op 5 autominuten en Schagen op 12 minuten afstand. Alkmaar en de kust zijn binnen een half uur te bereiken.
Aan de voorkant van de boerderij vindt u het appartement. Daarachter de woonkamer met vide en volledig uitgeruste keuken. Het vierkant is mooi zichtbaar. De gehele begane grond heeft vloerverwarming. Op de verdieping vindt u de zeer royale badkamer. Daarnaast zijn er maar liefst 5 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast, verzonken bad en sauna. Op het perceel staat een grote schuur en aan de woning is een grote loods met stal gebouwd. Laat u verrassen door de ruimte en mogelijkheden en maak hier uw eigen paradijs!

Bouwjaar: 1904, Renovatie: 2014
Woonoppervlakte: ca. 320 m²
Inhoud: ca. 2.074 m³
Perceeloppervlakte: 3.680 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen en kijk voor relevante documenten op onze website.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier