Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningSchoorlBinnenweg 7 - 9

Binnenweg 7 - 9 te Schoorl

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.298 m³
Bouwjaar:
2005
Perceeloppervlakte:
9.512 m²
Totale woonoppervlakte:
343 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Prachtige stolp met twee woningen en gastenverblijf nabij strand en duinen! Bent u op zoek naar de mogelijkheid voor dubbele bewoning of een B&B? Dan mag u deze buitengewone kans niet aan u voorbij laten gaan. In de van oorsprong ’‘oude dorpskern’’ van Groet staat deze rietgedekte stolp. Het beste uit twee werelden vindt u hier; authenticiteit van toen en het absolute comfort van nu! Het hart van de stolp - het vierkant - is authentiek en de gevels zijn opnieuw opgemetseld met grotendeels de originele gevelstenen. Verder is de stolp geheel gerenoveerd en voldoet deze aan het hedendaagse wooncomfort. Bij de renovatie is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is er optimale isolatie toegepast. Zo is de hele stolp volledig ingetimmerd en geïsoleerd. Uniek zijn de diverse ruimtes waar door middel van een vide een doorkijk is gecreëerd, dit geeft een extra ruimtelijk gevoel. In 2005 is de stolp gesplitst en geschikt gemaakt voor dubbele bewoning, ideaal om te bewonen met twee generaties. Of wat denkt u van een bed & breakfast? Met de inkomsten uit de bed & breakfast kunt u hier gratis wonen!

Iedere woning heeft haar eigen entree. Aan de rechterkant van de stolp is een woning gerealiseerd met een riante woonkamer, woonkeuken en een muziekkamer/bibliotheek. Op de verdiepingen heeft dit deel van de stolp twee slaapkamers en een riante badkamer. De andere woning heeft een ruime eetkamer, open leefkeuken en een tuingerichte woonkamer. Hier zijn op de verdiepingen in totaal vier slaapkamers en twee badkamers. Ook werken aan huis behoort hier zeker tot één van de vele mogelijkheden. Achter de stolp is er een riante kantoorruimte met muziekstudio (141 m²) aanwezig. Aan de voorzijde van de stolp staat ’t Boetje welke uitstekend gebruikt kan worden als gastenverblijf. ‘t Boetje is compleet met een keukenblokje, badkamer en slaapruimte. Om de woning ligt de fraai aangelegde tuin, een waar paradijs! Hier staan diverse fruitbomen waar u in de zomer uw eigen fruit kunt oogsten. Even verder in de tuin staan een berging en een glazen tuinkas. In deze tuinkas kunt u het hele jaar door uw eigen groenten en kruiden kweken. Op de voormalige mestplaat is een fijn terras gemaakt waar u zich op een mooie zomerdag kunt terugtrekken met een goed boek. Aan de zijkant van de tuin is een stuk grasland waar u de mogelijkheid heeft om kleinvee of paarden te houden. Deze stolp vindt u op een prachtige plek; u bent binnen enkele minuten in de Schoorlse duinen en ook het strand is op korte afstand. Schoorl heeft een gezellig centrum met diverse winkels en restaurants, u kunt lopend naar De Bokkensprong! Komt u binnenkort deze buitengewone kans met eigen ogen bekijken? Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: ruim voor 1900, 2005 geheel gerenoveerd
Woonoppervlakte (huisnummer 7 & 9): ca. 343 m²
Inhoud (huisnummer 7 & 9): ca. 1.298 m³
Externe bergruimte: ca. 37 m²

Kantoor/studio: ca. 141 m²
Inhoud kantoor/studio: ca. 481 m³

‘t Boetje: ca. 37 m²
Inhoud ‘t Boetje: ca. 155 m³

Perceeloppervlakte: 9.512 m²
*Dit betreft de aanbieding van het totale perceel, wij bieden het tevens gesplitst aan.*

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier