Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningMiddenbeemsterNekkerweg 12

Nekkerweg 12 te Middenbeemster

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.578 m³
Bouwjaar:
1776
Perceeloppervlakte:
3.400 m²
Totale woonoppervlakte:
408 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

We dromen allemaal toch van die landelijke boerderij in het buitengebied? Weg uit de Randstad, en toch op 30 minuten afstand van Amsterdam en nabij de gezellige dorpskern van Middenbeemster. De Beemster, één van de mooiste polders op het platteland van Nederland. Daarom staat deze gemeente ook terecht op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Wonen in de polder is een unieke belevenis. Wij kunnen alleen maar voordelen noemen omtrent wonen op deze buitengewone locatie en met name in deze tijd. Hoe ver u ook kijkt, overal ziet u wel natuur. Zodra u de deur uit stapt ervaart u de rust van het plattelandsleven, maar ook vanuit de woning kijkt u kilometers ver zonder dat uw uitzicht wordt verstoord door bebouwing. Uitgestrekte landerijen worden geflankeerd door planten, bomen, tjilpende vogels en boerderijdieren. En ja, u zult ook sporadisch een trekker voorbij horen rijden. Maar ook dat maakt wonen op de Nekkerweg 12 te Middenbeemster zo speciaal.

Voldoende leefruimte, waarbij de rust en het plattelandsleven als een warme deken over uw schouders zullen vallen. Kom uw stad of uw dichtbevolkte dorp uit en ervaar de charmes van wonen op een perceel van 3.400 m². Uw tuin zal in werkelijkheid nog véél groter aanvoelen, aangezien de woning wordt omringd door de landerijen. U heeft hier alle ruimte. Dat doet wat met een mens. Dat geeft óók ruimte aan de binnenkant. Thuis werken behoort op deze boerderij dan ook zeker tot de mogelijkheden;  de speels ingerichte woning is voorzien van een kantoor. In 2019 hebben de huidige bewoners de gehele eerste verdieping op prachtige wijze verbouwd, waarbij er 5 slaapkamers, een badkamer en een toilet zijn gerealiseerd. Op deze boerderij is een fraai compromis gesloten tussen karakteristieke historische elementen en moderniteit. Kortom: deze woning is uniek en bevat alle elementen van landelijk wonen. Bent u enthousiast geworden? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bouwjaar: 1776
Woonoppervlakte: ca. 408 m²
Inpandige ruimte: ca. 45 m²
Inhoud: ca. 1.578 m³
Perceeloppervlakte: 3.400 m²
Externe bergruimte: ca. 238 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier