Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningSchoorlHeereweg 96

Heereweg 96 te Schoorl

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
426 m³
Bouwjaar:
1933
Perceeloppervlakte:
1.081 m²
Totale woonoppervlakte:
118 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Wonen aan de rand van het Schoorlse duingebied? Dat kan in deze uitgebouwde karakteristieke jaren ‘30 woning met vrijstaande garage. Stelt u eens voor… Op een mooie herfstachtige dag heeft u een heerlijke wandeling gemaakt door de duinen en binnen enkele minuten bent u thuis! Ook liefhebbers van strand zitten goed! Karakteristiek aan deze woning is de granito vloer bij binnenkomst, de hoge plafonds, erker aan de voorzijde en de en-suite deuren met glas-in-lood ramen tussen de woonkamer en keuken. Omstreeks 2006 is de woning aan de achterzijde vergroot met een fraaie tuinkamer. Een mooie lichte ruimte met openslaande deuren naar buiten welke ook goed in gebruik genomen kan worden als hobby-/atelier ruimte. De badkamer met ligbad, douche en wastafel is ook op de begane grond te vinden. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer toegang geeft tot het dakterras van ca. 13 m². Een plek om heerlijk weg te dromen terwijl u omringt wordt door de geluiden van de natuur. De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap, hier zijn twee kamers en de stookruimte. Het geheel is gelegen op een perceel van ruim 1.000 m². De tuin om de woning is ruim van opzet, er zijn meerdere terrassen, er is voornamelijk gazon aanwezig en het geheel wordt omsloten door groen. Met een ruime oprit naast de woning en een vrijstaande garage (ca. 8 x 3,5 meter) zal parkeren nooit een probleem zijn. U loopt zo het duingebied in en met de fiets bent u binnen 15 minuten op het strand. De ligging is niet alleen op loopafstand van de duinen, ook het centrum van Schoorl vindt u op korte afstand. Schoorl heeft een gezellig centrum met een divers winkelaanbod en restaurants. Liefhebbers van natuur zijn hier op de juiste plek, in de directe omgeving zijn veel mooi fiets- en wandelroutes. Ook bevindt Schoorl zich op slechts 10 autominuten van Bergen en op 20 autominuten van de binnenstad van Alkmaar. Kortom, een bezichtiging waard! Wij nodigen u van harte uit om deze woning te komen bekijken.

Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten, de kosten hiervan komen voor rekening van de verkoper. Er zal nog een recreatiewoning op het achterste deel van het perceel worden gerealiseerd. Dit perceel met te realiseren recreatiewoning valt buiten de verkoop. Hiervoor zal een toegangspad worden aangelegd tussen huisnummer 96 en 98. Meer informatie is op te vragen bij ons kantoor.

Bouwjaar: ca. 1933
Woonoppervlakte: ca. 118 m²
Dakterras: ca. 13 m²
Inhoud: ca. 426 m³
Vrijstaande garage: ca. 28 m²
Perceeloppervlakte: ca. 1.081 m² (perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten).

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier