Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningSchoorlHeereweg 130

Heereweg 130 te Schoorl

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
733 m³
Bouwjaar:
2003
Perceeloppervlakte:
10.270 m²
Totale woonoppervlakte:
182 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Deze unieke vrijstaande woning op ruim 10.000 m² aan de rand van de Schoorlse duinen zal u zeker doen verbazen! De woning aan de Heereweg 130 is in 2003 onder architectuur herbouwd. Er is van hoogwaardige materialen gebruik gemaakt; zo is het dak bedekt met koperen dakbedekking, zijn de buitenkozijnen uitgevoerd in Oregon Pine en heeft de gehele begane grondvloer een Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming. Maar er is meer! Zo betreedt u de achtertuin door de unieke 5 meter hoge glazen taatsdeur, een echte eyecatcher! De woning heeft door de vele ramen prachtige daglichttoetreding; dit geeft een geweldig gevoel met de omgeving. De hoge plafonds van bijna drie meter geven een heel ruimtelijk gevoel. In de tuin met meerdere terrassen heeft u een fenomenaal uitzicht over uw eigen weiland waar u de mogelijkheid heeft om paarden te houden. Daarnaast is er een garage met zolder, stalruimte en de buitenkeuken. Achter de garage staat nog een vrijstaande schuur waar voldoende bergruimte is. Op het erf is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Als u nu nog niet enthousiast geworden bent willen wij u nog vertellen dat de
woning een fantastische ligging heeft. U heeft hier het hele jaar het vakantiegevoel, binnen enkele minuten bent u in het bos, de duinen of de schitterende kust. Kortom een sfeervolle en comfortabele woning met een specifiek eigen karakter! Wanneer komt u haar aanschouwen?

Bouwjaar: 2003
Woonoppervlakte: ca. 182 m²
Bijgebouwen: ca. 62 m²
Inhoud: ca. 733 m³
Perceeloppervlakte: 10.270 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier