Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningSchagerbrugSchagerweg 52

Schagerweg 52 te Schagerbrug

€ 700.000 k.k.

Documenten
Over deze woning
Video
360° Panorama
Bezichtig deze woning tijdens Klaver Open Huizen Dag op zaterdag 27 januari tussen 15.00 en 17.30 uur.
Buiten
Plattegrond
Omgeving
Bestemming
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
1.012 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
977 m²
Totale woonoppervlakte:
235 m²
Aantal kamers:
5 kamers (3 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Over deze woning

Een prachtig pand aan de Schagerweg, een stukje van de weg af. Een pand waar elke voorbijganger z’n hoofd voor omdraait. Trots kunt u zijn als u hier mag wonen.
De woning is in 1870 gebouwd als burgemeesterswoning, na circa 20 jaar ging het waterschap erin. Vele boeren kwamen langs om hier de waterschapslasten te betalen. De kluis van het waterschap is nog steeds in tact.

Bezichtig deze woning tijdens Klaver Open Huizen Dag op zaterdag 27 januari tussen 15.00 en 17.30 uur.

Hoge plafonds en sierlijsten, erg kenmerkend voor een woning als deze. Aan de voorzijde van de woning is de riante woonkamer voorzien van houtkachel en veel ramen. Hierdoor is er veel natuurlijk lichtinval. Via de openslaande deuren kunt u de tuin in lopen aan de oostzijde van de woning. Achter de woonkamer treft u een keuken uit de jaren ‘90 en een toegang tot de achtertuin. Er loopt een lange hal van voor tot achter de woning. De hal geeft toegang tot de woonkamer, het kantoor, een slaapkamer, de trapopgang en de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken loopt u de tuin in en u kunt de kluis bereiken. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer.

De woning is in de jaren ‘90 grondig aangepakt. Daarna is in 2000 het dak deels geïsoleerd, in 2013 zijn de cv-leidingen vervangen voor koperen buizen en in 2018 is er voor het laatst rondom geschilderd.

Buiten

Vier deuren aan elke zijde van de woning brengt u naar buiten. Achter de woning aan de zuidkant ligt een heerlijk terras. Beschut en in de zon. Een 2e terras ls gerealiseerd op het zuidoosten. U kunt als het ware met de zon mee verhuizen. Een fijn gazon voor vertier, prachtige bomen voor de schaduw en een schuur voor hobby en/of opslag.

Plattegrond

Omgeving

De Schagerweg ligt in het gezellige en actieve dorp Schagerbrug. Ook wel de ‘voorstad’ van Schagen genoemd. Dichtbij het strand van Callantsoog en op vijf minuten afstand van het centrum van Schagen. Oftewel een landelijke woonomgeving, dichtbij het strand en het centrum.
Ook nog eens op korte afstand van de kinderboerderij, bassischool, kinderopvang, sportvelden en de dagelijkse boodschappen.

Bestemming

Een riant kantoor aan huis. Het kantoor waar de bestuursleden van het waterschap vergaderden, waar flink gerookt werd (vandaar de grote afzuiging) en besluiten werden genomen.
Nu een perfecte ruimte voor weer een kantoor of praktijkruimte aan huis.
Volgens het bestemmingsplan is het toegestaan om een b&b aan huis te hebben. Achter het kantoor zit een slaapkamer en daarachter een bijkeuken (voormalige badkamer) aansluitingen liggen er. Geen b&b maar de woning splitsen behoort ook tot de mogelijkheden.  Met vergunning kunnen bestaande panden met een woonbestemming gesplitst worden zodat een extra zelfstandige
woning ontstaat. Belangrijke voorwaarden zijn dat de woningen een gebruiksoppervlakte
dienen te hebben van ten minste 35 m² en er moet voldoende parkeergelegenheid op eigen
terrein zijn. Tevens biedt het parapluplan de mogelijkheid om via een binnenplanse afwijking een extra onzelfstandige woonruimte toe te voegen. De onzelfstandige woonruimte dient een gebruiksoppervlakte te hebben van minimaal 12 m².

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Soort dak
Schilddak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
235 m²
Overige inpandige ruimte
26 m²
Externe bergruimte
25 m²
Perceeloppervlakte
977 m²
Inhoud
1.012 m³
Indeling
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Energie
Energielabel
F
Kadastrale gegevens
ZIJPE D 3892
977 m² ()
Bergruimte
Schuur/Berging
Vrijstaand steen

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Wat is een Klaver Profiel?

Met een Klaver Profiel komt u bij ons in het systeem als woningzoeker. U geeft in uw profiel aan wat voor type woning u zoekt, hoeveel budget u heeft, waar u wilt wonen en aan welke kenmerken de woning van uw dromen moet voldoen. Des te completer en specifieker uw profiel is ingevuld, des te groter de kans op het vinden, bezichtigen en kopen van uw droomwoning.

Heeft u nog geen Klaver profiel? U kunt zich hier aanmelden

Wat is een woonbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming.  Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een woonbestemming houdt in dat een object of perceel gebruikt of ingericht kan worden voor bewoning.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 700.000 k.k.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier